Semmi vasalás és 1-2 éven belül szép haj, vagy éljünk a mának és lőjem be?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy képes lenne szépen megnőni a hajam, de ha megyek valahova kivasalom, besütöm stb... és tönkremegy. Szerintetek mit válasszak? Legyek türelmes, és megnő, vagy formázzam. (Az eredeti forma egyáltalán nem áll jól...)2013. ápr. 30. 19:50
1/5 anonim válasza:
pontosan ebben a cipőben járok! én vasalom, csak próbálom ritkábban (hetente 2-szer), illetve használok hajpakolást meg hővédő spray-t. az lenne a legjobb, ha teljesen elhagynád a vasalást, sütést, de mivel én sem érzem jól magam, ha nem csinálok vele semmit (vállig érő göndör hajam van), ezért megértelek...
2/5 anonim válasza:
én 6 éve minden nap(ill hétfőtől péntekig hétvégén meg ha megyek valahová) vasalom ill mosom, festem 3 éve kisebb nagyobb kihagyásokkal(volt, hogy feketéből lettem szőke 2x).
a hajamnak semmi baja nincs, habár most ráálltam a növesztésre és használok ricinust meg kókuszolajat, de anélkül is nő mint a bolondgomba.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem formázás nélkül nagyon szép lehetne... de addig el kell jutni valahogy és élni kell, ezzel meg, ami most van, nem vagyok megelégedve, és nagyon könnyen el lehet rontani. :/
2013. ápr. 30. 20:01
4/5 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy mielőbb szép hosszú hajad legyen, akkor mindenképp érdemes mellőzni a vasalást. Addig pedig próbálj ki újabb frizurákat a haad hosszától függően fonás vagy konty, hajpánt, csatok. Tudom mennyire nehéz nélkülözni a hajvasalót, annak idején én is minden nap vasaltam. Aztán elkezdtem hajat növeszteni, és ritkábban vasalni, kb. havi 1-2 alkalom. Ma már ott tartok, hogy idén még nem is vasaltam egyáltalán hajat, pedig nekem sem áll legtöbbször jól, de mindig találok rá valamilyen módot, hogy álljon valahogy. Először mindig a hajvasalóhoz akartam nyúlni, aztán szép lassan ráálltam arra, hogy nem a hajvasaló jut eszembe először, ha nem tetszik a hajam. A szép hajvégek, és egészségesen növő haj kárpótol majd mindenért, csak kitartás kell, az elején nehezebb, de majd könnyebb lesz :)
5/5 anonim válasza:
Az osztálytársam a mának élt és belőtte....hát mára már nem nevezhető hajnak az ami a fején van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!