Tényleg nem szép az ilyen hosszú haj?
Egyszer már tettem ki egy kérdést, képpel a hajamról, hogy levágassam-e vállig, esetleg lapockáig érőre. Mindenki azt mondta igen, mert ez már nem szép. Egyébként nem egyforma hosszú, legelöl csak állig ér, fokozatosan hosszabbodik. A frizurát most ne nézzétek, csak a hosszát, egész nap itthon lustálkodtam, egyébként ápolt, fényes, használok pakolásokat, kondicionálókat, 3 havonta vágatom a végét. Vagy ki van vasalva vagy be van göndörítve, de mindig rendezett, nem mint a képen, nem szoktam ilyen semmilyen módon hordani. Ja, és a pólót se nézzétek, ezer éves elnyűtt darab a lusta napokra. :D
Egyébként nem tudom még mindig, levágassam-e. Nagyon változó a hozzáállásom, van, hogy imádom, hogy a derekam alját súrolja, szépen lobog a szélben, ráomlik a karomra, viszont csomószor elbizonytalanodom, hogy lehet, nem is szép, illetve rengetegszer vágyom rá, hogy basszus, de jó lenne, ha 20-25 centivel rövidebb lenne. Szerintetek? Köszi!
Az enyém is már majdnem ilyen hosszú (2-3 cm hiányzik kb) csak szőke és hullámos. Én nagyon szeretem, nincs az a pénz, hogy levágassam.
Szerintem ne vágasd le, nagyon szép. :)
Szép még, viszont az aljából látni hogy nő bele a világban és rendezetlen, ilyen hosszú hajnál nem kell extrém vágásokat csinálni, elég az alját egybe szedni, és úgy máris jobb lessz
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!