A ricinusolaj zsírosítja a hajat?
Hát nem tudom mennyire segítek vele, de én egyszer használtam, több óráig rajta hagytam, (nem egész éjszakára. kb 3-4órát) és nagyon jó lett tőle a hajam, puha selymes. Jó, használtam akkor Bánfi hajszeszt is, de amikor azt használom egyedül semmi extrát nem tapasztalok. Tehát tuti a ricinus olajtól volt szép.
Az hogy lemosás után zsíros lesz e? Az attól függ mennyire vagy alapos. Én kétszer háromszor megmostam samponnal, kicsit kellemetlen is az illata, meg tényleg biztos ami biztos. Utána én kb 3 napra mostam meg mert zsírosodott már, de ez nekem normális tuti nem az olajtól volt
Meg én nem hagynám rajta olyan sokat. Egy: kényelmetlen lehet úgy aludni, vagy összekened a párnád és minden mást is, meg ha először használod, jobb kitapasztalni. Hallottam olyat hogy hullott tőle az illető haja. Tehát neked is elég lenne a 4-5 óra.
Még egyszer : Alaposan 3-4X mosd meg utána samponnal és csak a szép sima ha marad. :)
Én kb.2 honapja használom a ricinust.Nekem láthatóan zsirosodik a hajam es az azert jo mert előtte mindig száraz volt es szerintem azert is tud noni a haj mert a száraz Eleve letoredezik de,ha bezsirositja akkor nem
.Eddig nem vettem észre,hogy gyorsabban none.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!