Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolaj zsírosítja a hajat?

A ricinusolaj zsírosítja a hajat?

Figyelt kérdés
Ha például este ráteszem a hajamra és reggel lemosom a ricinusolajat, akkor a lemosás után nem marad zsíros a hajam?

2013. ápr. 6. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy feltetted a kérdést. Engem is érdekelne, mert anyu ezzel az indokkal beszél le róla, jó lenne utánajárni.
2013. ápr. 6. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó alaposan le kell mosnod róla, és akkor nem, bár furcsa tapintása lesz ha túl sokat használsz egyszerre.
2013. ápr. 6. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Hát nem tudom mennyire segítek vele, de én egyszer használtam, több óráig rajta hagytam, (nem egész éjszakára. kb 3-4órát) és nagyon jó lett tőle a hajam, puha selymes. Jó, használtam akkor Bánfi hajszeszt is, de amikor azt használom egyedül semmi extrát nem tapasztalok. Tehát tuti a ricinus olajtól volt szép.

Az hogy lemosás után zsíros lesz e? Az attól függ mennyire vagy alapos. Én kétszer háromszor megmostam samponnal, kicsit kellemetlen is az illata, meg tényleg biztos ami biztos. Utána én kb 3 napra mostam meg mert zsírosodott már, de ez nekem normális tuti nem az olajtól volt

Meg én nem hagynám rajta olyan sokat. Egy: kényelmetlen lehet úgy aludni, vagy összekened a párnád és minden mást is, meg ha először használod, jobb kitapasztalni. Hallottam olyat hogy hullott tőle az illető haja. Tehát neked is elég lenne a 4-5 óra.

Még egyszer : Alaposan 3-4X mosd meg utána samponnal és csak a szép sima ha marad. :)

2013. ápr. 6. 23:15
 4/7 pe.lu válasza:
hát én még nem használtam ilyet de barátnőim azt állították (ahogy ezt többen is írták)selymes ,puha lesz tőle a hajad de cseppet sem nő
2013. ápr. 7. 18:20
 5/7 anonim válasza:
100%
én kb. 2 éve használom, heti 1x és benne is alszom, nagyon gyorsan nő a hajam tőle, előtte iszonyat lassan nőt! szép selymes, puha lesz a hajam, nem zsírosodik tőle! csak ajánlani tudom nekem tutira bevált! 21L
2013. ápr. 9. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle zsírosabb, hanem lágyabb, selymesebb. Persze közben fura meg ragadós, de ha rendesen kimosod, nem marad benne.
2013. ápr. 14. 22:43
 7/7 anonim válasza:

Én kb.2 honapja használom a ricinust.Nekem láthatóan zsirosodik a hajam es az azert jo mert előtte mindig száraz volt es szerintem azert is tud noni a haj mert a száraz Eleve letoredezik de,ha bezsirositja akkor nem

.Eddig nem vettem észre,hogy gyorsabban none.

2014. nov. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!