Tapasztalatok, vélemények, tanácsok a ricinusolajjal kapcsolatban? ( bővebbel lent! )
Egy időben nagyon hullott a hajam, és megoldást kerestem a problémára. Ekkor olvastam a ricinus olaj hajnövesztő hatásáról. Nekem bejött! Mondjuk és a hajmosás előtt nap éjszakáján végig rajtahagytam.
Most ricinus olajat tartalmazó sampont használok. Ezek ált. natúr kozmetikai termékek és csak ajánlani tudom.
Én is elkezdtem használni, és kb. 3-4 alkalom után sokkal dúsabb, erősebb, és szebb lett a hajam. És nőtt is tőle.
Itt van, hogy mivel tudod összerakni a pakolást.. Én valamelyik anyaggal összekeverem, beteszem a mikroba, összekeverem, rá a hajamra, rá egy zacskó, és így hagyom jó sokáig.. :)
Ha tudom, akkor egész éjjel, ha nem, akkor csak pár órára. Utána jó alaposan, 3szor 4szer kimosom.
Barátnőm a zacsira még törölközőt is szokott rakni, állítólag jobban bírja a meleget.. :)
Sok sikert hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!