Hogyan növesszem meg újra a hajamat? ( További infók lent )
Figyelt kérdés
3 éve gyönyörű, hosszú barna hajam volt, ám sajnos amikor beültem egy fodrászhoz, váll felé levágta, pedig csak ritkítást kértem, sőt, kiemeltem, hogy a hosszát hagyja meg! :( Mivel nem tetszett a rövid hajam, vasalni kezdem, mindennap többször is átsimítottam, de volt olyan is, amikor göndörítettem, szóval sok megpróbáltatásnak volt kitéve a hajam. Épphogy nőtt kicsit, amikor szőkére festettük a hajam. Na, mondanom sem kell,hogy mennyit ártottam neki ezzel, majdnem olyan rövid lett ismét, mint amikor a fodrász levágta. Fél évig voltam szőke, mindennap vasaltam a hajam. Szeptemberben befestetem feketére, azóta nem is vasalom, csak nagyon ritkán ( 2 havonta 1x ). Nőtt valamennyit, de a mellemnél megállt. Viszont én szeretnék minimum hátközépig érő hajat, úgymond már mell alá ér. Sokat javult a hajam állapota, de szerintem valamit még kezdeni kéne vele, gondolom azért nem nő tovább mert nem egészséges. Szoktam ricinusolajas pakolást alkalmazni rajta, illetve kókuszolajasat is, de nem sokat használt eddig. :( Tudnátok ajánlani valami jó módszert? Esetleg vágassam le a "halott" részt, és várjam meg, hogy nőjön? Gyorsabb lenne úgy? A melegollós hajvágásról mi a véleményetek? Segítsetek kérlek! :/ Már rettentően el vagyok keseredve...2013. ápr. 5. 20:50
1/2 A kérdező kommentje:
* Viszont én szeretnék minimum hátközépig érő hajat,ami úgymond már mell alá ér.
sorry a hibáért :)
2013. ápr. 5. 20:52
2/2 anonim válasza:
Én is így jártam.. Először a fodrász elcseszi, utána szőkítés meg vasalás, aztán feketére festés és növesztés.. Én lenövesztettem az eredeti hajszínemet, szóval már nem festem meg semmi.. És házi készítésű tojás sampont használok ami nagyon szépen "feltölti" a hajamat élettel, és szépen nő is tőle.. A vegyszeres megoldásokat végleg otthagytam.. Meg havonta 1x ráteszek egy házilag elkészítendő hajpakolást. Ha érdekel a recept írj privibe és leírom, de kérdezhetsz is bátran mást is ha szeretnél.:) Sokan hülyének néznek a módszereim miatt, de mégis nekem nő a hajam nem pedig a vegyszereket használó barátnőimnek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!