Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek van póthaja felrakva,...

Akinek van póthaja felrakva, mivel mossátok, ápoljátok?

Figyelt kérdés
sampon, balzsam, pakolás stb

2013. jan. 24. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Attól is függ, h milyen haj. Nekem keratinnal van indiai haj feltéve, jó minőségű, én azt használom rá amit a sajátomra is használtam már régóta. Samponból mindig festett hajra valót (vagy a wella pirosát vagy a schauma pirosát) balzsamnak a Kallos Serical Latte tejproteines ápolóját használom, nagyon szeretem mert szuper tejkaramella illata van és nagyon jó amz ára is mert 1liter
2013. jan. 24. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
*bocs véletlenül elküldtem, szal 1liter kerül 880ftba :) fodrászkellékesnél lehet kapni. illetve mosás után még vizesen fújok rá Gliss Kur sprayt (a rózsaszínt, ez fényt ad és ápolja a hajvégeket + könnyen fésülhetővé teszi). Hát ennyi :) neked milyen hajad van?
2013. jan. 24. 21:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Nekem mikrogyűrűvel van felrakva európai haj.

Most Schauma olajosat használok, de nagyon zsírosít és viszket is tőle, ezért keresek új sampont rá. :S

Mert régebben szilikonmeneteset használtam, de ugye a póthajnak kell a szilikon.

A balzsamaot, amit írtál, biztos megveszem, mert mindenhol erről olvasok. :))

Van kifésülőm is, van Elséve, Gliss Kur és Schaumás is. Még valami hajvégápolót kéne vennem.

2013. jan. 24. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
És szereted a mikrogyűrűs megoldást? én mindig is féltem belevágni, mert mindenhol azt olvasom h nagyon kitüremkedik, meg zavaró, aludni is kényelmetlen vele... ezek igazak? Vagy lehet h akinek sok haja van annál ezek nem fordulnak elő, csak akinek ritkás, kevesebb és így kilátszanak a gyűrűk? Nem tudom :) A balzsamot szerintem is vedd meg, nagyon jó! Nekem az elég a végére is, nincs külön hajvégápolóm. A samponok is jók amiket írtam, nem zsírosítanak, nekem is viszonylag gyorsan zsírosodik a hajam de ezek jók arra is.
2013. jan. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!