Melirozott, festett szoke hajat hogy ápoljátok és miket használtok? Festitek vagy melirozzátok?
Ha ennyire tönkrement a hajad, és ilyen fiatalon őszülsz, akkor én a szőkítést kihagynám. Fesd be egyszínűre, melír lehet, de valami olyan árnyalattal, amihez nem kell szivatni. És hosszú hajat se akarj.
Fodrász szalonokban van speciális kezelés, nem tudom, hogy mennyi pénzt akarsz rááldozni, de például: [link]
szia
Nekem pont a legolcsóbb vált be: Kallos GOGO hajpkolás.199ft a száz ft-isban(de gondolom fodrászkellékesben ugyanúgy lehet kapni).Gondoltam az a 200ft mindegy,de nem hittem benne...mégis eddig ez vált be egyedül! Nem azt mondom,hogy hú de sokáig elég,mert én bőségesen teszek rá(mondjuk sok hajam van),de amióta ezt használom,kb olyan a hajam,mint amikor még be se volt festve semmivel...3éve folyamatosan szőkítem,és mára nagyon tönkre ment.száraz,töredezett,seprű szerű a a vége,de ez a pakolás hejre hozta.Hajmosás után picit megtörlöm a hajam,jó bőven kenek rá,becsavarom törölközőbe és hagyom 30-40percig rajtam,utána leöblítem langyos vízzel.
Amúgy próbáltam már mindent: Gliss K spray,balzsam,sok féle pakolás,de eddig ez az egyetlen,ami jó volt.
Egyébként az Alfaparfnak van még ilyen pakolása,amit dícsérnek,de az 5000ft-nem próbáltam még,viszont a márkát ismerem,jó minőségű-régebben olyan hajfestéket vettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!