Sokat sportoló lányok! Mivel ápoljátok az arcotok?
Figyelt kérdés
Heti 3x1 órát sportolok, ebből kétszer futok is, ami eléggé megizzaszt. Amúgy is érzékeny a bőrőm, hajlamos a pirosodásra, és ez csak ront a helyzeten. Most kis piros foktokkal vagyok tele, amiknek száraz a felülete. Eddig bármilyen krémet használtam, csak rontott rajta. Tippek? Nem szeretnék választani a jó, jobb alak és az arcom között :(2013. jan. 16. 14:49
1/6 anonim válasza:
Keress a google-n bőrnyugtató arcpakolásokat. Pl lefőzöl egy kis kamillát és alaposan átkened vele az arcod(vattát belemártod és úgy). Levágsz egy uborkaszeletet,vagy ha van gyümölcscentrifugátok ,,facsarsz" egy keveset,és alaposan átkened vele az arcod. Arctisztítónak arctejet/olivaolajat/babaolajat használj,az a legkíméletesebb,az alkoholos dolgokat kerüld! Minden edzés után ahogy végeztél,rögtön mosd le alaposan vízzel az arcodat,ha másképp nem megy vigyél magaddal egy kis kulacsot,lényeg h ne hagyd rászáradni az izzadságot. Nem tudok konkrétat ajánlani,de keress valami olyan hidratáló krémet ami extra érzékeny bőrre való. Puszi. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Kamillát már próbáltam, nem jött be, de a többi tipp jól hangzik, ki is próbálom! Babaolaj a gyerek miatt úgyis van itthon, nem is értem, miért nem jutott eszembe...
2013. jan. 16. 15:15
3/6 anonim válasza:
Én edzés után hűvös vízzel megmosakszom, szárazra törlöm az arcom, és hidratáló krémmel be szoktam kenni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi necked is!
2013. jan. 16. 20:23
5/6 anonim válasza:
Ez nem ekcéma? Nekem is szokott kijönni a szemem alatt a könnytől például, kipirosodik, és száraz lesz. Olyankor Phlogosam-mal kenegetem pár napig, naponta 3x, és elmulasztja.
6/6 A kérdező kommentje:
Ekcéma? Jó kérdés, erre még nem is gondoltam... Tény, hogy hasonlít rá és fűtés szezonban jelenik meg, nyáron semmi bajom.
A sminket valóban elhibáztam, legközelebb lemosom.
Köszönöm, hasznos válaszokat kaptam!
2013. jan. 18. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!