Valaki adna tanácsot (bőr és haj)?
1,ha naponta mosom a hajamat az tényleg hajhullást vagy korpásodást okoz?
-ti többféle sampont használtok vagy mindig ugyan azt minden egyes hajmosáskor?
2,milyen módszert tudtok mitesszer eltüntetésére? valami krém amit reklámoznak vagy egyéb
Gyakran mosom a hajam, de nem vettem észre, hogy hullana, korpás meg még sosem volt (kopp-kopp-kopp). Nem ajánlatos a mindennapi hajmosás, de sajnos vmikor muszáj. Ebben az esetben én valami szulfátmentes sampont ajánlatnék, ami nem irritálja a fejbőrt.
Ezt ajánlom figyelmedbe:
http://www.youtube.com/watch?v=trc3eyKVvbU
Én gyakran váltom a samponom, de csupán az összehasonlítás kedvéért, szeretek új dolgokat kipróbálni, kísérletezgetni. Illetőleg másra van szüksége a hajamnak nyáron, mint télen.
Nekem kevésbé mitesszeres a bőröm mindennapi használatra való arctisztítótól. Én ezt használom:
Ugyanazt a bio sampont használom már évek óta, csak az illata miatt veszek belőle néha más típust. Kb 3 naponta mosom a hajam, szárazsamponnal szoktam kitolni a mosás idejét, így később is zsírosodik.
Mitesszerek ellen ezt használom: [link] A face shopnak van még más krémje, maszkja is, azokat nem próbáltam, de a képek elég maggyőzőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!