Unom a hajam hogy állandóan le lapul valaki adna tanácsot akinek hasonlóan ilyen a haja? (többi lent. )
sziasztok!
félhosszú festett szőke hajam van közepesen vékonyszálú.akármit használok rá hajmosás után teljesen lelapul és zsíros a töve :( ugyhogy kénytelen vagyok tupírozni ami eléggé igénybe veszi a hajamat. mivel festett szőke hajam van muszály ápolnom így nem szeretném hanyagolni a pakolásokat meg hajvégápolót stb.már csináltam azt is hogy csak samponnal megmostam a hajam de ugyanolyan lelapult lett hajhabot is használtam az se segitett csak annyit hogy hajmosás után nem maradt zsíros a töve.segítenétek légyszi?már unom a tupírozást is:( esetleg valami zsírosodás elleni sampon?köszi a válaszokat!
nem kell szenvedned a tupírral. Egyszerűen csináltatsz a fodrásszal hajtőemelést. 3hónapig benne marad a hajadban, és nem fog lelapulni!
Én head and shoulders sampont használok évek óta, és nem zsírosodik a hajam!
22L
Az első vagyok.
Nekem a fodrász a felső tincseim alatt egész kicsire vágta a hajamat, szinte 1-2 centisre, és mivel azok emiatt felfelé álltak inkább, felnyomták a felső tincseket, és olyan volt, mintha tupírozva lett volna. Nem látszódtak ki, és nem kellett külön fizetni érte, ráadásul egy-két hónapig tartós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!