Állandóan leizzad a hónaljam és ha pl. : kék póló van rajtam akkor látszik. Használok dezodort. Ezekről lent vannak a linkek. Mit tehetnék ellene?
2011. szept. 6. 18:22
2/7 anonim válasza:
Az izzadt hónaljhoz nem kell kép,el bírjuk szerintem képzelni,amúgy meg az egyik képen egy lány(nő) van,a másikon meg egy negyvenes(talán van az ötvenes is) férfi...most akkor ez a két kép mihez kellett?
3/7 anonim válasza:
használj száraz technológiás dezodort ! nekem olyan van ez egy adidas és tényleg nem is látszik semmi
4/7 A kérdező kommentje:
Az első két válaszról nem veszek tudomást!! :D Egyébként né vagyok ;) csak nem volt női pl. :D egyébként mondanál egy márkát és azon belül fajtát?? :D Milyen az a száraz technológiás dezodor? :D
2011. szept. 6. 18:42
5/7 anonim válasza:
izzadas.hu :) Én is nagyon izzadós voltam aztán megrendeltem ezt a Certain Drit és azóta nem izzadok! Kicsit drága de szerintem megéri :D
6/7 anonim válasza:
hát ez egy férfi dezodor de rá van írva hogy dráj teknolodzsí
7/7 anonim válasza:
Mindenki izzad. Agyonkenheted magadat mindefélével, attól még izzadni fogsz, az már más hogy nem leszel büdös. A dezodor csak a testszagot fedi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!