Adna valaki tanácsot? Hajbaj.
Szóval. Hátközépig érő barna hajam van, egészséges és nem töredezett. Frufrum is van.
Azt mondják h nagyon jól áll, de én egyszerűen nem tudom elviselni ebben a melegben. Szenvedek. A hajam nagyon szép, szeretem is hogy hosszú, csak sok vele a baj, meg már néha kicsit unom. Arra gondoltam , hogy levágatom vállig érőre, valami ilyenre gondoltam:
De mindenki lebeszél...
Valami tanács?
Köszi.
én is hátközépig érőből vállig érőre vágattam, és mindenki azt mondja hogy sokkal jobban áll így. :)
lehet, h szereted a hajadat, de talán neked is jobb lesz úgy, ha másért nem, a meleg miatt biztos! ;)
Köszi:)
És téged nem próbáltak lebeszélni?
Szerintem küldj magadról egy képet. Ha levágatod, és mégsem tetszik, akkor több hónapba bele fog telleni hogy visszanőljön. Először próbálkozz a lófarokkal, vagy fondd be, esetleg csat, hajpánt, copf stb.
COPFOK:
CSAT és HAJPÁT:
KONTY:
FONÁS:
Ne hallgass rájuk, csak irigykednek, hogy milyen jó csaj leszel! ;) Szerintem ez a haj baromi jól néz ki, és különben is kell egy kis változás az ember életébe! :)
Én is így kezdtem, mint te, nagyon féltem az új, rövid hajamtól, de szuper lett! Azóta még rövidebbet is kipróbáltam, hiszen itt a nyár, meleg van, a hosszú hajjal meg csak a gond! Télre úgyis visszanő melegíteni. :)) Az idei nyári divat amúgy is a rövid haj! Hajrá! Szerintem szuper lesz! :))
Köszi utolsó, aranyos vagy:)
Anyum is itt izél velem, h nehogy már levágassam, de ő mindenről lebeszél,de szerintem holnap bejelentkezek fodrászhoz:)
Hány cm a hajad????
Nem akarod nekem eladni???:D:D:D:D
nem tudom pontosan h hány centi,de elég hosszú.
Kaptam már amúgy ajánlatot, hogy megvennék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!