Adna valaki tanácsot? Hajbaj.
Szóval. Hátközépig érő barna hajam van, egészséges és nem töredezett. Frufrum is van.
Azt mondják h nagyon jól áll, de én egyszerűen nem tudom elviselni ebben a melegben. Szenvedek. A hajam nagyon szép, szeretem is hogy hosszú, csak sok vele a baj, meg már néha kicsit unom. Arra gondoltam , hogy levágatom vállig érőre, valami ilyenre gondoltam:
De mindenki lebeszél...
Valami tanács?
Köszi.
én irigylem ,hogy olyan hosszú és egészséges a hajad!
én már növesztem egy ideje,de ugye mindig vágni kell a végéből és így alig alaig jutok egyről a kettőre...
ha nagyon unod levágathatod,csak nehogy utána megbánd.
am. meg nyáron a dögmeleben a rövidebb hajad is nagyon fog melegíteni és úgyis fel kell copfolnod vagy ilyesmi.az meg jobban néz ki,ha a hajad hosszú,mert így a copfod is szép hosszú.ésetleg előlre veheted a válladra....jaaaaaj hosszú hajat akarooooook!!!!:(:(:(
ezt ne ved lebeszélésnek,csak egy vélemény volt:D
Nem veszem annak, ez ilyen.
Akinek hosszú van rövidet akar , és fordítva:)
Amúgyis, én is ha rövid hajam volt , a hosszúra vágytam mindig....:):)
Ilyenek a lányok:)
szerintem ne vágasd le :)
nekem is kb. ilyen hosszú hajam volt, levágattam vállig érőre, és nagyon megbántam :(
most növesztem újra :D
szép arcod van, szerintem nyugodtan összefoghatod, variálhatod a frizukat, nem fog melegíteni annyira :)
mellesleg ha le akarod vágatni, akkor nyugodtan, jól fog állni. :)
11:50-es vagyok :)
újra azt tudom ajánlani hogy vágasd le :D
Ilyen melegben nem lehet megmaradni kiengedett hajjal hacsak nem ülsz állandóan légkondi vagy ventillátor előtt(tapasztalatból mondom, nekem is ugyanilyen hosszú hajam volt):D Viszont ha meg állandóan összefogod (legyen az lófarok, konty, vagy akármi..), a hajad megtörik. És szerintem az kiábrándítóbb, mintha rövidebb lenne a hajad 10 centivel :D
bocsi, h későn: nem próbáltak lebeszélni :D
'első'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!