Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik jobb, szebb a hőilleszt...

Melyik jobb, szebb a hőillesztéses haj vagy a varrt? Akinek van adna tanácsot? Mennyibe kerülnek? Havonta vagy 2havonta utána mennyi?

Figyelt kérdés
tönkre sem akarom tenni a hajam,túl hosszút nem akarok csak egy hát középig érőt..
2012. febr. 22. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A varrás csak azoknak ajánlott, akik dús hajjal rendelkeznek. Hátránya, hogy ha felkötöd a hajad, akkor nagyon feltűnő az illesztés.

Nekem nagyon kevés hajam van, ezért a hőillesztéses eljárást választottam. A tincsek tövénél van az a bizonyos keratin, ami átlátszó, tehát nem feltűnő az illesztés. Ez az eljárás roncsolja legkevésbé a hajat, hisz maga a keratin, amivel rögzítik, megtalálható az ember saját hajában is. A keratinos hőillesztéssel a póthaj általában 3 hónapig lehet fent, ez attól függ, hogy milyen gyorsan nő a saját hajad. Egy hajat általában kétszer lehet felhasználni. Nekem 120 tincs, 50 cm-es európai póthaj felrakási díjjal együtt volt 30.000 Ft.

Remélem tudtam segíteni.

2012. febr. 22. 20:33
 2/4 anonim válasza:

20.33: Te hol csináltattad a hajad, ha szabad kérdezni?

(Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam!)

2012. febr. 23. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:

azóta megcsináltattad már a hajad?

Nekem ma lett felvarrva, de egyelőre egyáltalán nem jön be:/

nem gondoltam hogy ennyire kitapintható lesz!

2012. márc. 21. 23:29
 4/4 Egresi Henriett válasza:
100%
Szia,nekem volt hőillesztéses is éveken át,mikrocsomózott,s most ideiglenesen varrott....A hőillesztéses(keratinos) természetes hatású,de a ledoldása elég kellemetlen,s macerás...A mikrocsomózott hosszú ideig tart felrakatni,viszont semmilyen vegyi anyag nem éri a hajat,ticsenkre csomózzák rá a pót tincset s gumis cérnával kötik meg..Szerintem a legkényelmesebb,s tartósabb.Jelenleg kb 3 hete varrott van,őszintén szólva borzalmas,kényelmetlen,viszket,s egyáltalán nem szellőzik a fejbőröm,sportolás után nagyon vizes,folyton mosni kell...Alig várom hogy megszabaduljak tőle....
2015. aug. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!