Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek hosszu haja van nem...

Akinek hosszu haja van nem adna tanácsot nekem?

Figyelt kérdés

Nem nagyon érdekelt a hosszu haj 15 évig midnig csak arra figyeltem h jol álljon és menyej a ruhámhoz...de egy fél éve rájöttem emnynire fontos a hosszu haj. Milyen különleges is az és irigylése méltó! Nyár óta nagyon vágyom rá és elősször a hajpótlásra gondoltam de rájöttem az nem vmi egészséges...most csak vállig érő hajam van, de derékig érőt szeretnék el se tudom mondani mennyire. Kérlek adjatok tanácsot v oldalt ahol lehet olvasni mit tegyek h gyorsan nöjjön a hajam kérlek segítsete!

Adjatok kérlek tanácsot tippet mindenféle prakitkát amivel jo eredményeket kaphatok (írhatok levelet privibe is)

Aki segít annak előre is köszönöm:)

2009. jan. 17. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
2009. jan. 17. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szió! 2 éve én is ugyanígy voltam, mint Te! Vállig érő haj(egy idióta fodrász levágta a hátközépig érő hajamat) és mára már lassan derékig érő és teljesen egészséges!:)

Én kezdetben nagyon sok szépségvitamint szedtem, revalid, biovanne, béres szépségvitamin, sörélesztő, mellé Fructis gyümölcsolajos sampont és balzsamot, meg Glisskur hajvégápoló sprayt. És nem festettem a hajam, csak a tövét 1-2 havonta ha már nagyon lenőtt. Ez nagyon fontos, mert a festék iszonyatosan el tudja törni a haj végeket. És az 1,5 év alatt egyszer sem voltam fodrásznál, tehát egy cm-t sem vágtak a hajamból. Sok zöldséget egyél és gyümölcsöt, mert a vitaminoktól lesz szép erős hajad! És persze nagyon fontos hozzávaló még, a türelem! Ugyanis a haj, akármit is csinálsz, maximum 1,5 cm-t nő havonta. De ha egészségessé teszed, akkor nem törik a hajad és látszódik is, hogy egyre hosszabb lesz!:) Sok sikert! :)

2009. jan. 17. 20:59
 3/3 A kérdező kommentje:

jajj a második válaszolnónak nagyon szépen köszönöm:):):):) irigyellek h neked már sikeürlt megnövesztened:D

az első válaszolónak nem tettem fel volna a kérdést ha nem lenne fontos és nem érdeklene a hajam..már átolvastam sokszor a "hajas" kérdéseket azért is vagyok tanácstalan mert vki ez mondja vki azt...:) de azért köszönöm neked is!

2009. jan. 17. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!