Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolis kérdés. Légyszi, aki...

Szolis kérdés. Légyszi, aki tapasztalt szolis, adna tanácsot?

Figyelt kérdés

Ápr. 09-én, most pénteken voltam először életemben szoliban. Állóba voltam, 4 percet. Eredményt nem nagyon láttam, de elég nehezen barnuló típus vagyok, meg fehér a bőröm. Úgy tervezem, hogy holnap, azaz hétfőn megyek megint.

Csak nem tudom, hogy hány percre... Javaslatok?

Nem szeretnék csokibarna lenni, csak egy szép barna alapszínt szeretnék. Köszi a segítséget. :)

2010. ápr. 11. 21:22
 1/4 anonim válasza:

hasonló bőrrel rendelkezem...sajnos. :)

Szoli után tapasztaltál valamit? Kis leégés? Ha igen, akkor várj még picit, ha nem, akkor holnap mehet szerintem megint 4 perc. Azután ha megint minden ok, emelheted kicsit az adagot. Én úgy kezdtem, hogy 6 perc kb. 5 alkalommal, majd 9 perc. már kezd szépen látszani.

De első pár alkalom után voltam olyan mint mások alapból :)

Jah, és én fekvőbe megyek mostanában, úgy tapasztalom, jobban megfog!

2010. ápr. 11. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj 5 percre, vagy ha nem égsz le könnyen akkor mehetsz 6ra is. Talán a 4 perc kicsit kevés volt :S Az elején mehetsz nyugodtan 2 naponta. Hétfőn elmész 5re, aztán szerdán 6, pénteken 7 stb. Ha nem vagy leégős akkor mehetsz úgy is, hogy 6 - 8 - 10. Ha eljutsz 10ig, akkor nyugodtan mehetsz hetente 10 percre, és akkor tartod a színed, és nem leszel az az undorító nagyon sötétbarna színű, hanem az lesz a "pont jó" szint. Viszont azt ajánlom, hogy olyan szoliba menj, ahol EU konformos, 0,3w/m2 erősségű csövek vannak. Ezek nem égetnek, nem pirosodsz ki tőlük, nem öregítik a bőrt stb. Remélem h segítettem :)
2010. ápr. 11. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem égtem meg egyáltalán, még le sem pirultam...

De sztem, hnap megyek kb. 6 percre, sztem nem lesz baj...de megkérdezem azért az ottani csajszit is....:D

Fekvőbe meg nem tudok menni...klausztrofóbiám lesz...:)

De akk azt mondod, h az első pár alkalom után ne várjak látható eredményt? :S

2010. ápr. 11. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:

21:33-asnak is köszi!

Megfogadom a tanácsod! :) Majd kérek tájékoztatást a csövekről....:D

De a 6 perc sztem nem lesz sok hnap:)

2010. ápr. 11. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!