Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogy viseltétek az első...

Ti hogy viseltétek az első ősz hajszálat? Csak kíváncsi vagyok, kire milyen hatással volt! ÉS azóta festitek?

Figyelt kérdés

Én 33 éves voltam és majdnem sokkot kaptam!

34/N

2013. jan. 4. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Én nagyon jól viseltem, sőt még büszke is vagyok rájuk! 28 éves vagyok, és kb. 20-23 évesen már megjelentek az első szálak ( a középbarna hajamon!), de akkor nem is festettem és nem is látszott. Aztán festeni kezdtem több színű is volt az évek alatt (nem az őszülés miatt festettem), most, hogy kissé lenőtt (barnával színezem), egy pár szál van, de nem zavar.

Tudod mi zavar? A szemöldököm között van egy függőleges ránc. Kegyetlenül ront a fejemen. A hunyorgás miatt jött ki (mimikai ránc), nagyon utálom, és 10 évet dob rajtam. legalábbis én így érzem. Na ez sokkoló.

2013. jan. 4. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
22%
Én 25/N vagyok, és már van pár szál, nem vág földhöz igazán, ettől még tudom hogy fiatal vagyok, nem ezen múlik :D gyakrabban járok festetni, ennyi :)
2013. jan. 4. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
14 évesen kezdtem őszülni, legalábbis akkor vettem észre, de már több is volt. Sokáig nem festettem, mert nem zavart, de mostmár festem. 24/N
2013. jan. 4. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!