Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan emberek, akiknek az első kapcsolatuk után nagyon hosszú egyedüllétük volt! Ti hogyan viseltétek ezt el?
Nekem kereken 1 éve nincsen barátnőm (11 hónapig jártunk), 19 éves vagyok, azóta semmi szex vagy ilyesmi. Hat mit mondhatnék, iszonyatosan nehéz egyedül, de ez van
Keresek új hobbikat, vagy sportolok, ez az, ami sokat segít nekem
Mikor az előző barátommal szakítottam sokat jártam a barátaimmal bulizni, meg sok közös programot csináltunk, de ilyenkor egy egyszerű séta is sokat segít!
19/L
15:55
Igen, a séta az nekem is mindig segít, közben MP4 et hallgatok mindig
Első vagyok, ilyenkor mindig tudok gondolkodni ...
De szerintem a barátokra is fordíts nagyobb hangsúlyt! :)
15:59
Hidd el hogy fordítok, tegnap egész napomat egy barátommal töltöttem :)
Akkor jó:)
Egy darabig biztos, hogy rossz, de az idő majd segít a problémádon! :/
16:01
1 év azért egy év, megérződik az emberen sajnos... :(
Tudom :/
De gondolj arra, hogy most a rossz ellenére, megint lehetsz majd boldog! :)
16:12
Persze! ^^
2.5 év után több, mint egy év szünet.
Elég tré volt, én is új sportba és hobbikba kezdtem, ismerkedtem és barátkoztam mindenkivel, dolgoztam... Elkezdtem önfejlesztő könyveket és oldalakat böngészni, ilyesmik.
De attól még nem volt jó. Fél évig baromira élveztem a szingliséget, utána szeretethiányom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!