Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókos élmény? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
milyen volt?
hogy csináltad?
nem égtél be?
a sztorira lennék kíváncsi:)
előre is köszi :D
na jó neked :D
jöhetnek még ennek nemvolt nagy sztorija de azért köszi szépen :)
16 voltam, ő 15 és nálam már tapasztaltabb. az utcán lófráltunk társasággal (2 fiú, 2 lány) erősen bebaszva. aztán minél jobban éreztük magunkat, annál inkább erre ment ki a dolog (mármint nem grupira, hanem hogy mi 2 fiú azzal a 2 lánnyal). aztán ő lépett hozzám közelebb és csókolt meg. nem égtem be, nagyon jó volt, egyszerűen csak elengedtem magam és próbáltam rájönni, hogy mi olyan élvezetes benne. 1 perc alatt rájöttem, azóta tudok csókolni.
úgy 15-20 percen át csináltuk. annyi idősen még csak ez volt, semmi komolyabb (bár az sem váratott magára sokat).
Én 15voltam(F), o 14.
Ő nem akkor csokolozott eloszor...
Vmi tini buliban voltunk.Tancoltunk.Eloszor adtam a szájára egy puszit.Aztan elkezdtunk csokolozni.Nem tudtam mit kell csinalni, de amikor begudta a nyelvet a szamba egybol tudtam h hogyan tovabb.
Gondolom te meg nem csokoloztal és nem akarsz beegni.
Ne izgulj, nem bonyolult.
Azzal a gyerekkel akkor találkoztam először és utoljára:) Unokatesóm haverja volt, elmentünk együtt bulizni, és egész este kérlelt, hogy csókoljam meg. Az este végén belementem. Azóta sem találkoztam vele, pedig négy éve volt:D Azóta már túl vagyok az első kapcsolataimon... És nem "szerelemcsók" volt, de jó szívvel gondolok rá vissza:)
És nem, nem égtem be:)
átlagoshoz képest viszonylag későn történt, 18 és fél voltam... áthívtam a barátnőmet hozzánk, filmet nézni, meg aludni. hát, evidens volt, hogy ebből nem csak alvás lesz. no mindegy. megittuk kb. fél-fél pohárka bort. ágyból néztük, aztán véget ért a film, lehajtottam a laptopot, az ágy végéről, visszakúsztam hozzá, hogy akkor alszunk. valahogy ösztönös, evidens volt, hogy megcsókoljuk egymást. nem tudom, ki kezdte, nem is számít. nem égtem be, nem nagyon aggódtam fölötte, mer' minek is? bár kicsit izgultam, inkább azon, hogy ne húzódjon el tőlem, mer' idegeskedős féle. ő félig meddig feküdt, én hajoltam fölé, de nem tudom, hogy is ment... nagyon finom volt, puha, kissé nyirkos. kis teltebb ajkai vannak, nagyon szelíden csókolóztunk vagy tíz percig, negyedórát. nagyon jó, kellemes érzés, tudat volt, hogy kipirul az arca, az enyém is, forró-puha-nyirkos a csók, simogatások, stb. aztán megpróbáltunk aludni, de nem igazán sikerült...
szeretem felidézni, nagyon jó volt. :)
hát a legelső oviban volt nemigazán emlékszem.
barátnőmmel első meg buszmegállóban, tisztán emlékszem rá, nagyon jó volt :) ugysem lehet leirni igazábol. azóta pár hónappal később jártunk arra, csak annyit mondtam milyen ismerős megálló, aztán mosolyogtunk, és persze csók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!