Anyukák! Ti hogy viseltétek az első 3 hónapot a
babátokkal?
Nekünk szerencsés volt, mert habár hasfájós volt, jól viselte. Általában a 4. hónapig szokott gond lenni. Gondolj arra, hogy nem marad mindig így. Kitartás, fel a fejjel.
2012. febr. 3. 09:11
8 hónapos a babám, de még mindig nagyon síros. Eddig még nem élveztem az anyaságot. 6 hónapig tartott a hasfájás, most a fogfájás győtri. Nem tudom meddig tart még, de nagyon kivagyok.
2012. febr. 3. 09:13
3/12 A kérdező kommentje:
Szegényke, remélem nálunk azért nem tart 6 hónapig a pocifájás:( Gondolom, hogy nagyon nehéz, akkor neked is kitartás!
Most nem látod a végét, el sem bírod képzelni, hogy valaha is vége lesz ennek és alszol egy jót, nyugodtan, éjszaka :)
De hidd el, hogy hamar vége lesz, csak most nehéz. Utána sokkal-sokkal jobb lesz.
2012. febr. 3. 09:35
3 hónapig rémálom volt minden nappal! Bár nem volt hasfájós a fiam, mégis szinte egész nap nyűglődött. Éjjel viszont elég jól aludt. Mindenki azt hajtogatta, hogy 3 hónapos kora után milyen jó lesz! Igen! Tünemény, nem is sír, csak nagyon ritkán, baromi jól elvan egész nap. Na de éjszaka!!!Mit ne mondjak 6 hónapos lesz, de nem alszunk hónapok óta összefüggő 3 órát:( Én is totál kezdek kimerülni:((((
2012. febr. 3. 09:37
hasfájásra próbáltátok az angol vizet? Nekem sem volt egy leányálom, sokszor üvöltött szó szerint. Nálunk 2 hónapos kora óta jobb a helyzet. Már 4 hós múlt, de még mindig van, hogy valamiért nyűgösebb, sírósabb. Mint pl ma...
2012. febr. 3. 09:49
Hogy őszinte legyek, rémálom volt :S Egész nap sírt és sírt. Borzasztó hasfájós volt. Mindent kipróbáltunk, mindent megvettünk, de semmi nem segített. Rengeteget sírtam én is emiatt. Nem voltam erre felkészülve. El voltam keseredve és persze nagyon sajnáltam szegényt, hogy nem tudok segíteni. Aztán mikor 3 hónapos lett azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet sír. Elmúlt magától a hasfájás. Azóta egy kis angyalka és végre én is élvezem az anyaságot!
2012. febr. 3. 10:08
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Próbáltunk sokmindent hasfájásra, infacolt, angol vizet(attól hányt),masszázs,meleg párna a pocira, papaverines oldat stb...az infacol nagyjából segített, de 2 hét alatt elmúlt a hatása...amúgy nálunk is jobb a helyzet hasfájás terén, az első 2 hónap horror volt, most 2 és fél hónapos, már látom a javulást. Most inkább mindenért nyűgi szegény, nah amit utál, az az öltözködés...nem sír, hanem üvölt, és ha vége az öltöztetésnek, akkor nem hagyja ám abba, sokáig sír utána ha leteszem, mintha megsértődne:O:D Ezért utálok tanácsadásra járni a dokihoz pl, a mi babánk végigüvölti a vizsgálatot, ő is és én is leizzadok abban a 10 percben:D
a kisfiam nagyon nehezen indult hízásnak, kis súlyú volt, 4 hónapos koráig kötelezően 6X etettem, hullafáradt voltam. Kb. 2 hónapos koráig nagyon nehéz volt, folyton sírt, este, mikor letettem aludni, 3-4 alkalommal keltem egymás után hozzá. Azóta kinőtte, nyugis kisfiú.
Most másfél hónapos a kislányom, és már látom a javulást, éjszaka már tud 5 órát aludni egyhuzamban:) éjszaka 2X kel, ebből 1X könnyen visszaalszik, de a hajnali keléskor már nehezebben, ma pl. 4X tettem le egymás után, miután elaludt, és 4X ébredt fel azonnal.
2012. febr. 3. 11:25
Egyemmeg..!
Ahogy olvastalak, elképzeltelek :(
Nem mondom hogy sajnállak, hisz valszeg arra van legkevésbé szükséged!
Hidd el egyre jobb lesz!
Nekem mondjuk átvészelte kevés sírással a poci fájást, de az öltözős üvöltés meg van:)
Hát a víz szakad rólam is megmondom őszintén!
Nyugi még van itt két hét és tényleg jobb lesz!
Nekünk az espumisan csepp vált be és sokakkal ellentétben a borostyán lánc!
Nyugtató hatása van és mindenre jó volt!
Még az alvást is az oldotta meg!
Kitartást :)
2012. febr. 3. 12:25
Kapcsolódó kérdések: