Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti hogy viseltétek...

Anyukák! Ti hogy viseltétek az első 3 hónapot a babátokkal?

Figyelt kérdés
Nekem eddig nem egy leányálom sajnos, hasfájós, sírós babám van, néha besokallok a sok sírástól:( El vagyok keseredve:( Mindenki azzal nyugtat, hogy a 3. hónap után jobb lesz...nálatok hogy volt?Mikor élveztétek jobban az anyaságot?Imádom a babámat, úgy örülnék neki, ha jobb kedélyű lenne:(A doki azt mondta, vannak ilyen babák, és ki fogja nőni, addig ki kell bírni...de mikor?
2012. febr. 3. 09:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Borostyánláncot én is vettem, bár még nem tettem rá, mert úgy hallottam csak fogzásra jó!Kipróbálom, hátha segít...:)
2012. febr. 3. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Rosszul....

a fiam már 3 éves múlt, de élénken él bennem az első 3 hónap.

Megmondom őszintén katasztrófa volt, aztán ahogy nyílik az értelme egyre jobb és könnyebb lett. A nyár hozta a legnagyobb változást, azaz 6-7 hónapos korától váltak tényleg egyszerűbbé a dolgok.

A kislányom most 6 hetes, számolom a napokat, nem bírom a csecsemőkort.....:(

2012. febr. 3. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!