Én is, csak én egy tizessel fiatalabb vagyok nálad. Pont új év első napján láttam meg :S Annyira gáz, jól indult ez az évem.
Mikor fog nőni a következő, nem tudod? :S Még olyan fiatal vagyok hozzá.
2013. jan. 4. 21:43
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor én nem szólhatok semmit.
Hát nem tudom, reméljük stagnál a dolog, de van egy ismerősöm, már húszévesen nagyon őszült, azóta festi.
2013. jan. 4. 21:47
3/13 anonim válasza:
Nekem 14 éves korom óta van egy ősz tincsem. A stressz sokat számít az ilyesmiben, meg az örökletes tényezők is, nem kell aggódni, ez nem az öregséget jelenti. ;)
2013. jan. 4. 21:52
4/13 anonim válasza:
Ó nekem bárcsak 33 évesen lenne az első :) Sajnos már 18 éves koromban találtam, most vagyok 20. Különösebb képen nem érintett rosszul azóta már több is volt. Nem festem amíg nem látszódik. Volt már rosszabb is mint pár őszhajszál sajnos és még lesz is :D
2013. jan. 4. 21:52
5/13 anonim válasza:
nekem is 18 évesen volt az első, már fele ősz és kéthavonta festetem az eredeti színére. Senki sem gondolná, mert sötétbarna, de volt már mindenféle színű. Sajnos a bolti festék foltosan kopik, havonta kellene festetni, úgyhogy inkább fodrászhoz járok, ő normális festéket használ, tartja a színét. Ja, és hosszú hajam van. Családi örökség nálunk.
2013. jan. 4. 21:54
6/13 anonim válasza:
Én meg 18-19 évesen. És nem csináltam ügyet belőle, sőt. Le se sz_rtam.
És nem festem.
20/F
7/13 anonim válasza:
ja és nem kaptam sokkot, számítottam rá, csak utálom, hogy fodrászra megy el a pénzem meg az időm.
8/13 anonim válasza:
Olyan idős vagyok, mint te, én a minap találtam meg az első ősz hajszálamat, ahogy nőtt le a festés a hajamon. :) Semmilyen sokkhatás nem ért, az idő előre telik és nem visszafelé. Eddig is festettem a hajam, ezután is fogom, nem az ősz hajszálak miatt, hanem mert szeretek játszani a hajszínekkel. De ha majd erősebben kezdek őszülni, akkor lehet, úgy hagyom. A családomban minden nő gyönyörű, ezüstösre őszült. :)
2013. jan. 4. 21:55
9/13 anonim válasza:
25 vagyok, még egyet sem láttam, de biztos fura lenne. Ha jobban látszik majd, akkor tuti festetem. Pont azért hagytam fel a festetéssel néhány éve, mert úgy voltam vele, ki tudja meddig nem őszülök még, addig kiélvezem, hogy nem kell szarakodni a festéssel.
Anyósomat irigylem, 60 éves, alig van egy pár őszhajszála, azt mondja vagy 30 éve várja, hogy megőszüljön, mert neki úgy tetszik a "mákos" haj.
2013. jan. 4. 21:56
10/13 A kérdező kommentje:
Igazából azért sokkolt, mert annyira hirtelen láttam meg és ezzel konstatáltam, hogy bizony kezd eljárni az idő felettem. :) A férjem is olyan ezüstös hajú, szerintem a pasiknak kifejezetten jól áll.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!