Mit csináljak? Pattanásos vagyok és amit eddig használtam semmi sem használt! Mi használ legjobban egy 13-14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Az arcom, a homlokom és a vállam olyan, bár a vállam lehet, hogy nap allergia miatt, mert egyből a balatoni nyaralás után jött ki rajtam, de akkor is zavar és el szeretném tüntetni őket. Eddig használtam: NEUTROGENA>Visibly Clear miteszer eltávolító bőrradír, Clean&Clear>mélytisztító arclemosó, és most használok Clean&Clear tonikot(a lilát). A barátnőmnek hatott, de én már egy ideje rendszeresen használom és még semmi változás,pedig rá van írva, hogy az első nap után látszik a javulás. Hagyjam abba tonikozást és próbáljak mást? Ti mit gondoltok?2009. aug. 26. 19:41
1/3 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz az felír valamilyen kenőcsöt vagy valamit. Hidd el az segíteni fog. Nekem gyönyörű lett utána a bőröm.
2/3 anonim válasza:
Nekem legjobban a kozmetikus vált be. Ha nagyon problémás akkor havonta-kéthavonta el kell menni, de csak első pár hónapban. Nekem már csak félévente kell járnom. Hidd el, egy jó kozmetikus a legjobb. Hosszútávon kifizetődőbb mint a sok kencét megvenni. Emellett érdemes esténként átmosni az arcunkat egy egyszerű tonikkal. Szerintem amit te használsz az tökéletes. De kérd ki nyugodtan egy kozmetikus véleményét, biztos segítőkész lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, majd kipróbálom a bőrgyógyászt is meg a kozmetikust is. Hátha v.melyik segít!
2009. aug. 28. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!