Zineryt-et használtam a pattanásos arcomra, ki is tisztult a bőröm, nagyon szép lett. Ez az állapot tartott úgy 2-3 évig. Most hirtelen újra olyan lett, mint régen. Mitől van ez? (Bővebben lent)
Körülbelül 2-3 éve használom a Zineryt-et.(ekkor voltam 13-14) Az arcbőröm nagyon pattanásos volt (és zsíros), de a doktornő kiírta a Zineryt-et, elkezdtem használni és egy idő után a pattanások elmúltak. Az arcomon egy nagyobb pattanás sem volt, de még egy miteszer sem. Teljesen kitisztult, mindenki irigyelte a bőröm.
De most nyáron egyszer csak, szinte a semmiből újra előjöttek a pattanások, nagyon sok, és elég nagyok. Most ugyanolyan az arcom, mint vagy 3 éve. (Most leszek 17) A homlokomon van a legtöbb, de az arcom többi részén is van. Nem értem miért jöttek elő. Már vagy 2-3 éve egyenletesen szép az arcom, most meg „csak úgy” újra, „visszacsúnyul”. Lehetséges ez?
Ugyanúgy élek, ahogy eddig. Nem változott az étrendem, sem pedig az életmódom. Lehetséges az, hogy a Zineryt hat évekig, és azután „elveszti a hatását”?
Voltam bőrgyógyásznál is, aki, először valami Alkesbor krémet írt ki, de az nem használt. Mikor másodjára voltam, újra Zinreyt-et írt ki. Szóval most azt használom. Remélem újra hatni fog, ahogy eddig. Eleinte próbáltam (kő) púderrel elhalványítani a pattanásokat, de én nem sok változást láttam. Vagy ezzel csak ártottam az arcomnak? Már azt sem használom úgy egy hete, mióta újra kezdtem a Zineryt-et.
Ne mondjátok, hogy ez olyan tipikus tinédzser-kori kipattogás, mert nem az. Ha eddig 3 éve tiszta volt a bőröm, és most csak úgy újra kijön egy csomó, akkor az nem normális!
Remélem valaki, meg tudja majd mondani, hogy vajon mitől lehet ez. Egyre jobban kezd idegesíteni, és vissza akarom kapni a tiszta bőröm! :(
A Cypromix-t is csak orvos írhatja fel?
Hát szerintem egyáltalán nem "normális"... a környezetemben élőknek nincs egy pattanásuk se, és így elég zavaró pl. suliba is menni, mikor körülöttem mindenkinek tök szép a bőre. Náluk akkor nem normális?
Ja, és nekem is az volt, és most megint csúnya. Így meg még zavaróbb/idegesítőbb.
Főleg, h a doki szerintem nagyon nem vágja, h mi van. Most is vmi szar gyógyszert írt fel, ami egyáltalán nem használ... Pedig már 1 hónap eltelt. :(
Kezdem unni... :'(
Igen lehet!
Én amikor elkezdtem használni a zyneritet, már a második nap kevesebb pattanásom volt. Kentem minden nap reggel és este és egy idő után szépen elmúltak. Viszont ha nem kentem visszajöttek a pattanások, amikor pedig kentem folyamatosan megint csúnya lett az arcom mert megszokta a szervezetem. A fogamzásgátló se biztos, hogy elmulasztja, nekem az sem segített sajnos:(
menj másik orvoshoz, esetleg magándokihoz aki felír Neked valami nagyon jó gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!