Pattanásos a bőröm sok féle krémet használtam most voltam bőrgyógyásznál és írt fel Sébium AKN, Sébium AL, Sébium MOUSSANT és Diferrin krémet kozmetisukhoz járok arctisztitásra 6 hetente a bőrőm nagyon zsíros és pattanásos Ez jó lenne az arcomra?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó lenne ha használnám??Nagyon fontos lenne 1 lány arcom miatt nem jár velem :( és ha minden jó lesz kb mennyi idő és menyire tisztulna meg??olyanra mint más más pasi arca vagyis teljesen rendbe??ksözönöm
Lehető a legcsúnyább az arco!!!
2011. jan. 3. 14:59
1/16 anonim válasza:
A bőrgyógyász által felírt krémet a faggyúmirigyeket szabályozzák,én nem vagyok híve a gyógyszereknek.A kozmetikusnak idő kell és Te is,hogy a bőrödet rendszeresen ápold.Vegyél otthonra agyag vagy teafaolajas pakolást.
2/16 A kérdező kommentje:
ezek mind mind krém és igen azt tom h rendszeresen kell használni stb de kb mégis mennyi idő meg az agyag meg a másikat hol lehet kapni és mennyibe mert megnéztem amit csak felírt 12ezer + a kozmetika
2011. jan. 3. 15:29
3/16 anonim válasza:
Ami nekem bevállt és millió ember használja már: Ilcsi termékek. Google- Ilcsi, ott kidobja az oldalt. Utána tudsz nézni, hogy neked melyik lehet a legjobb termék és vatera.hu-n vagy teszvesz.hu-n megtudod vásárolni őket. Természetes alapanyagokat tartalmaznak ezek a készítmények. Én a fekete szappant használom, egy-két nap alatt leszárítja életem legnagyobb pattanását is. Rendszeresen használom már egy ideje és így nem is jönnek elő a pattanások. Egy próbát megér én úgy gondolom.
4/16 A kérdező kommentje:
értem nagyon szépen köszönöm a válaszaidat
2011. jan. 3. 15:35
5/16 A kérdező kommentje:
és akkor szted a fekete szappan nekem is megfelelne ?? vagy ha tudsz többet mondani róla msn en felvehetsz
2011. jan. 3. 15:37
6/16 anonim válasza:
Ez hülyeség! Pont hogy nem ajánlatos mindenféle hülyeséggel krémezned magad, mert még jobban elronthatod a bőröd minőségét. Én a bőrgyógyászra hallgatnék.Az, hogy valakinek kijön egy pattanása,és leszárítja a xy krém, az egy dolog. Nekem is elég pattanásos volt a bőröm tini koromban, és kenhettem bármivel. A bőrgyógyász írt fel krémet, már első hónap alatt láttam változást! De tényleg akinek nagyon pattanásos az arca, az már hormon zavar, azt nem viszi le akármi. Amúgy meg majd kinövöd!
7/16 A kérdező kommentje:
akkor mind a 4 krémet használjam??amit felírt??
2011. jan. 3. 16:35
8/16 A kérdező kommentje:
figyu már használom ezt a Sébium MOUSSANT ot és vártam egy kicsit amikor az arcomra kentem majd lemostam most 3 perc múlva összehúzza az egész arcomat számat alig tom kinyitni :É normális ez ??:O
2011. jan. 3. 18:31
9/16 anonim válasza:
szerintem normális. Valószínűleg szárít, nem?
10/16 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs most használom elöször és most rákentem a Sébium AL t és most meg csíp :S szted?
2011. jan. 3. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!