Naponta mennyi élesztőt kellene megenni ahhoz, hogy pozitív hatással legyen a hajamra, bőrömre? És milyen hosszú legyen egy kúra? Úgy értem meddig szabad szedni?
Figyelt kérdés
Olvastam régebben, hogy ha rendszeresen eszünk egy kis élesztőt szebb lesz a bőrünk és a hajunk, de csak ennyire emlékszek az egészből.
Szeretném kipróbálni, hátha működne nálam is, de előtte szeretném összeszedni az információkat róla.
1) Mennyi élesztőt kellene enni naponta? 1-1 csipetnyi elég, vagy több kell?
2) Mennyi idő után látszik a hatása?
3) Pontosan milyen pozitív hatásai vannak a hajra és bőrre nézve?
4) Mennyi ideig szabad enni? Úgy értem, a végtelenségig biztos nem egészséges. Szóval 1-1 "kúra" mennyi ideig tartson?
2012. szept. 22. 18:03
1/10 anonim válasza:
öö.. egy kis kávés kanál élszető minden este. én a helyedbe ugy csinálnám hogy 3 honapig folyamatasan, aztán 2 hét szünet(persze ha van váltosás.)és folytasd ujjra a hatás megörzése érdekében. ha nincs akkor csináld 5 honapig. ha ezután se lessz változás akkor hagyd a francba. jotékony hatásai? hát.. nem lessz a hajad és a böröd zsiros. nomeg nem töredezik majd a halyad olyan könnyen, és a böröd se szárad ki.:) sok sikert hozzá!!
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
Akkor belevágok. Úgy is száraz a bőröm, a hajam pedig zsírosodásra hajlamos! :)
2012. szept. 23. 20:08
3/10 anonim válasza:
azt hallottam valahol hogy pattanásoa bőrre is gyógyír lehet az élesztő . igaz ez?
4/10 anonim válasza:
A pattanásos bőrre?? Nekem nagyon sok van.:((
Hát igen este egyél egy kicsit...én még nem próbáltam de én is ki akarom.!
5/10 anonim válasza:
igen nekem is ez a baj. nagyon csunya az arcbőröm ...... már fogalmam sincs mit tehetnék vele.
6/10 anonim válasza:
hát lehet hogy jo de mikor sütök és megkostolom a kovászt (élesztő,tej,cukor) és jol bemajszolok belöle, aztán megsütöm a sütit és tálalom mindig felpuffadok és sokat pukizok töle.. :s xD de kajak am lehet van szépitö hatása nem tudom
8/10 anonim válasza:
ja igen? valaki valami tapasztalat?
10/10 anonim válasza:
a friss élesztő bélgázt termel és nincs jó hatással az emésztésre mivel megronthatja a gyomrot és felpuffadunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!