Miért lett pattanásos a bőröm a leborotvált pajeszom helyén?
Leborotváltam a pajeszom, mert jártam lézeres szőrtelenítésre. 8 alkalommal voltam, de visszanőtt, miután abbahagytam. Azóta borotválom, mert zavar, de pattanásos lett a bőröm ott, de amúgy az arcom tiszta. A hajam sötétbarna tehát látszik a pajeszom ezért nem szeretem a fülem mögé tenni a hajam. Mikor nem borotváltam nem volt pattanásos, de miért?
A bőröm túlérzékeny, ezért a gyantát nem használok sehol a testemen, csak borotvát. A szőkítés nem marja ki az arcom? A szőrtelenítő krémeket a lábam bőre sem bírta. :-((
30/n
BIztos, hogy pattanásos? Mert szerintem esélyesebb szörbenövés vagy méginkább szörtüszőgyulladás.
De biztos, ami biztos, fertőtlenítsd le előtte a területet, és a helyedben bekenném neogranormonnal vagy valami hasonlóval a borotválás után.
Remélem valamennyire ez segít, ha nem, akkor kérdezz meg egy bőrgyógyászt :)
Köszi a válaszod.
Borotválkozás utáni arcszesz esetleg? Nőknek való van?
Nem hiszem hogy szőrtüszőgyulladásm, mert ki lehet nyomni.
És nem azonnal jönnek ki pattanások, hanem 3-4 nap múlva.
Itt is utánaolvastam, és mindenkinek kipattogzik a bőre borotválkozás után, még a férfiaknak is.
Intim tájékon is borotválom, de ott hála istennek nincs problémám. Kopp-kopp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!