Lehet a chipstől pattanásos az arcom?
Figyelt kérdés
Mármint, ha chipset eszek, lehetnek pattanásaim, ha sosem voltam pattanásokra hajlamos?2012. aug. 6. 21:04
1/7 anonim válasza:
ha rendszeresen eszel sokat,akkor lehetsz,ezt már énis hallottam.meg a magvaktól is(pl.tökmag,szotyi). de ha nem vagy pattanásodásra hajlamos,akkor nembiztos..viszont jópár kilót felszedsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Eddig sosem ettem chipset, csak az utóbbi 3 hétben "bűnöztem" kicsit. Ezentúl viszont nagy ívben fogom kerülni.
Amugy azért kezdtem gyanakodni, mert egy ismerős csaj is panaszkodott, ha chipset eszik kólával, pattanásos lesz tőle.
2012. aug. 6. 21:10
3/7 anonim válasza:
Chips meg Cola undorítóak vagytok :)
Amúgy lehet főleg ilyen összeállításban.
4/7 anonim válasza:
A chips alapjában roncsolja a májat. Főleg, ha rendszeresen fogyasztja az ember. a Cola-ban sok a szívbénító. És szintén nem tesz jót. A chips az első számú ok, ha valakinek pattanása van és chipset eszik. :)
5/7 anonim válasza:
A chips nagyon sós, az biztosan nem tesz jót a bőrödnek. plusz, bár száraznak és ropogósnak tűnik, dugig van olajjal. láttam egyszer egy műsort, amelyikben meggyújtottak egy chipset. Nagy lánggal, de lassan égett. Képzeld el ugyanezt a szervezetedben! A kóláról nem is beszélve. Foszforsav meg ki tudja mennyi szemét van benne. Inkább mind kettőt hanyagold!
6/7 anonim válasza:
igen nekem mindig akkor jonnek elo ha ilyeneket eszek. a masik fobunos pedig a popcorn
7/7 anonim válasza:
chipset én otthon szoktam csinálni és nem is olajban sütni szóval nekem nincs problémám vele...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!