Nagyon pattanásos az arcom, mit tehetek?
szedjél cinket az sokat segít, na meg havonta kozmetikushoz kéne járni tisztíttatni. Egyébként meg életkori sajátosság...:(
Étrendtöl picit javulhat de nem sokat mivel hormonális a dolog. Arra figyelj ne egyél sok csokit és zsiros dolgot, olajos magvakat sem. chips stb....
első: voltam bőrgyógyásznál. írt valami tonicot, de ne használ. Járok kozmetikushoz, de kb a kezelés után a fele megmarad és egyre több lesz, hiába radírozom, tonikozom, majdnem mindenféle kenceficét, de semmi se jó rá ..:( nem igazán vagyok édesszájú, de egyszer-egyszer megeszem egy-két csokit de többet nem...
köszöm mindkettőtök válaszát :)
Szia.
Átérzem a problémádat én most vagyok 16 éves és körübelül 14 éves korom óta szenvedek velük- bár inkább a miteszerekkel-
A pattanás akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílása eltömődik, és sajnos ez rendszerint be is gyullad így lesz a nagy piros pattanás. Szóval ha a faggyúmirigy eltömődik akkor jön a gonosz pattanás.
Nekem most a Clean and Clear egyik miteszer elleni terméke tűnik úgy,hogy beválik:
Úgy szoktam használni,hogy.
-először is arctejet használok, a maradik sminket pedig lemosom sminklemósóval ->letisztítom az arcom
-aztán amilyen meleget csak bír az arcom olyan meleg vízzel megmosom-> így kitágulnak a pórusok
- rákenem a szert amit linkeltem,rajtahagyom
-majd hidegvízel alaposan lemosom
- végül jön a tonik
Nagyon sok terméket kipróbáltam már és volt amitől allergiás tüneteim lettek (tiszta piros lett az arcom,majd lehámlottam) volt ami teljesen rendbehozott és ahogy abbahagytam a kezelést ugyan olyan lett..:/
Ami még beállhat az a Holt tengeri sós kozmetikumok. Én sima Holt tengeri sót használok arcradírnak (én keverem ki) és jelentősen puhább lesz tőle a bőröm és nem tartalmaz mindenféle vegyszert,olcsón belehet szerezni pl Rossmanban.
De vannak Holt tengeri maszkok is (avonban 150ft) azt most szeretném majd kipróbálni..
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!