A bőröm olyan zsíros és pattanásos, mint egy serdülő kamasznak, pedig 27 vagyok. Kozmetikushoz is hiába járok rendszeresen, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Próbáltam pakolásokat, gyógyteákat, és a napi többszöri arclemosótól és szappantól még csak ki sem szárad a bőröm. Kb fél éve tart ez.2010. máj. 30. 18:57
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom,hogy ez a pakolás segít-e!Nekem nagyon szép matt lett a bőröm tőle,és nem alkultak ki pattanások:
Hozzávalók:
-Tejfől
-Élesztő
Elkészítés:
2 kávéskanál tejfől és 2 kávéskanál élesztőt összekeversz,hogy az állaga kenhető legyen.
Felviszed az arcodra,és megvárod míg megszárad.
Utána ledörzsölöd és azután meleg vízzel megmosod az arcod!
Remélem tudtam segíteni!
:D
2/9 anonim válasza:
keress föl egy bőrgyógyászt.kozmetológust. ha teheted, menj magánhoz, ő mivel fizetsz, biztos, hogy ügyel majd rá. a kencék amiket kapsz olcsóbbak, általában patikában kikevertek, és tb támogatottak.
3/9 anonim válasza:
Én Aknesol-t használok. kb 1000 Ft-ért lehet venni DM-ben, vagy gyógyszertárban :)
4/9 anonim válasza:
Ha lány vagy, próbáltad már a fogamzásgátlót? Nekem 8 évig nem talált a legmagánabb bőrgyógyász sem megoldást a problémára, a többi orvosról, kivzsgálásról meg nem is beszélve. Aztán elmentem nőgyógyhoz és írt fel. Hozzáteszem, elküldött rengeteg vizsgálatra, és nem volt és a mai napig nincs baj a hormonjaimmal sem. Ugyhogy ez mitől lehetett szerintem sosem fogom megtudni.
5/9 anonim válasza:
második vagyok. az én bőrgyógyészom adott gyógyszert, hormontartalmút. rendbe tett.
6/9 anonim válasza:
El kellene gondolkozni,hogy fél éve mi történt,ugyanis,ha ezelőtt nem volt ilyen gond akkor valami kiváltotta!Lehet belgyógyászati,hormonális,másik munkahely esetleg.Utánna egyszerűbb a kezelése.
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Kb fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, mert nem volt jó már egyik sem. De akkor normális h így nézek ki ennyi idősen???
De köszönöm mindenkinek!
2010. máj. 31. 21:11
9/9 anonim válasza:
Akkor meg is találtuk az okát!Én ajánlanék egy orvosi vizsgálatot,mert borult a hormonháztartás.Utánna biztosan renbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!