PATTANÁSOS HÁT. Mit tehetek ellene?
sziasztok.
a hátam tele van pattanásokkal,ezért nem mentem el nyaralni a családdal Dubai-ba.
lehet,hogy most hülyének fogtok nézni..megis értem.de engem iszonyatosan zavar,hogy nem tökéletes a bőröm. csinos testalkatom van,szép arcom (az nem pattanásos) de a hátam TELIS TELE van pattanásokkal,utána meg ronda feketés,szürkés hegek..
Egész nyáron vállat,és hátat takaró rövidujju polokba járkáltam,a legnagyobb hőségben is. és egész nyáron EGYSZERSEM voltam fürdeni sehol. Pedig volt egy jókis osztálykirándulás, egy csomoszor ment a család uszodákba.. de mindig vagy beteget jelentettem vagy hazudtam,hogy megvan..
Idén meggyujtttam a szobámban apum cigiét,és bedobtam a csikket a szekrénybe,hogy azthidjék dohányzom,és büntiből ne vigyenek magukkal. Pedig 9 napra mentek,buvárkodtak,tevegeltek,delfinekkel usztak..:(
Naponta 3x tusolok,jó alaposan,babatusfürdövel,és tonikkal is átszoktam törölni a hátamat. Mégse mulik el.. nemértem miért.
a legolcsob márkátlan termékektől a legdrágábbig,már mindet próbáltam.
Jövőre Karib szigetekre megyünk,azt már nemszeretném kiahgyni!!!
Nem tudjátok mit tehetek,hogy 1 év alatt teljesen elmuljon?? Elakarok menni börgyógyászhoz.. szerintetek tud majd olyan szert adni,amitől 1 év alatt teljesen elmulik?!
és a hegekkel mit lehet tenni? nincs valami orvosi beavatkozás (mittudomén lézeres..)
idén elkezdek szolizni is.
ja és mindenféle házi praktikát is probáltam,de mind reménytelen. a hátamrol nem mulik el :(((
Napozz, az sokat segít, leszárítja a pattanásokat, nagyon jót tesz neki.
Egyébként hidd el, hogy a strandon mindenki magasról leszarja kb, mert mindenki magával van elfoglalva általában, családdal, haverokkal, baráttal/barátnővel stb
MINDENT próbáltam:( volt hogy mikor senki nem volt itthon,kifeküdtem napra kicsit. de semmitől sem mulnak el,és már 1 éve ilyen..
és IMÁÁDOOK úszni,mi nagyon gyakran is szoktun nyaralni menni..
Miért nem mondod meg otthon? Lehet h anyud tud rá valami jó krémet v vmit.
vagy esetleg próbáld ezt [link] úgy hívják h Cinkrázó kend be vele éjjelre ilyen fehér lötty. Reggel meg mosd le szappannal... leszárítja elvileg..
ha nem akkor menj el bőrgyógyászhoz [link] nekem ilyet szokott felírni pattanásra és tényleg jó.... de csak receptre adják asziszem:)
amúgy meg senki nem fogja nézni a pattanásaid :)
Remélem segítettem:D
Szerintem inkább pszichológushoz kéne fordulnod, ez nem normális, hogy csak azért nem mész el egy szuper nyaralásra, mert pattanásos a hátad. Egyszerűen nem értelek. Más bármit megtenne azért, hogy a tengerhez vagy egyáltalán akárhová elmenjenek nyaralni, neked meg megadatik de egy ilyen miatt eldobod ezt magadtól. Hihetetlen...
A kérdésedre válaszolva pedig, a nap tuti használ, persze fokozatosan csináld (például a nyaralás alatt teljesen rendbejött volna, de mindegy, te bajod)
Ohh nekem is ugyanez egyszer leégtem lehámlottam és azóta nem olyan...
Egyébként a bőrgyógyász ad egy jó antibiótikumot amikor 5-10 nap alatt mintha sose lett volna...
azért nem kell leirni az egesz eletedet:D
a baratomnak ugyanez a problemaja szorol szora,nyaralas utan 1 folt sem volt a hatan,nagyon szep,jelenleg 1honaputan sem jelent meg semmi komolyabb pattanas,folt,ugyh megszivtad,elkellett utaznod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!