Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » PATTANÁSOS HÁT. Mit tehetek...

PATTANÁSOS HÁT. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

sziasztok.

a hátam tele van pattanásokkal,ezért nem mentem el nyaralni a családdal Dubai-ba.

lehet,hogy most hülyének fogtok nézni..megis értem.de engem iszonyatosan zavar,hogy nem tökéletes a bőröm. csinos testalkatom van,szép arcom (az nem pattanásos) de a hátam TELIS TELE van pattanásokkal,utána meg ronda feketés,szürkés hegek..

Egész nyáron vállat,és hátat takaró rövidujju polokba járkáltam,a legnagyobb hőségben is. és egész nyáron EGYSZERSEM voltam fürdeni sehol. Pedig volt egy jókis osztálykirándulás, egy csomoszor ment a család uszodákba.. de mindig vagy beteget jelentettem vagy hazudtam,hogy megvan..

Idén meggyujtttam a szobámban apum cigiét,és bedobtam a csikket a szekrénybe,hogy azthidjék dohányzom,és büntiből ne vigyenek magukkal. Pedig 9 napra mentek,buvárkodtak,tevegeltek,delfinekkel usztak..:(

Naponta 3x tusolok,jó alaposan,babatusfürdövel,és tonikkal is átszoktam törölni a hátamat. Mégse mulik el.. nemértem miért.

a legolcsob márkátlan termékektől a legdrágábbig,már mindet próbáltam.

Jövőre Karib szigetekre megyünk,azt már nemszeretném kiahgyni!!!

Nem tudjátok mit tehetek,hogy 1 év alatt teljesen elmuljon?? Elakarok menni börgyógyászhoz.. szerintetek tud majd olyan szert adni,amitől 1 év alatt teljesen elmulik?!

és a hegekkel mit lehet tenni? nincs valami orvosi beavatkozás (mittudomén lézeres..)

idén elkezdek szolizni is.

ja és mindenféle házi praktikát is probáltam,de mind reménytelen. a hátamrol nem mulik el :(((

2011. aug. 22. 22:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

miután már mindent kipróbáltam..leginkább arra lettem volna kiváncsi hogy ha bőrgyógyászhjoz elmegyek az segitene-e,illetve menyi idő alatt mulna el.

és hogy mit tehetek a hegek ellen.

próbáltam már sokszor napon.. és egyébként most a legjobb barátnőm kiment törökországba 9 napra,neki alig volt kiütéses a háta,hazajött tegnap,és a háta ugyanolyan. pedig napozott,és egésznap áztatta magát a vizbe

2011. aug. 25. 23:07
 12/16 anonim ***** válasza:

hát bőrgyógyász majd csak ír fel valamit ha nem akkor mondd neki azt amit belinkeltem . és a cinkrázót próbáltad már? gyógyszertárba lehet venni .

hány éves vagy am?

2011. aug. 26. 01:13
 13/16 anonim ***** válasza:
ja és nem fog elmúlni egy nap alatt ha mindent kipróbáltál már... tovább kell hagyni őket.
2011. aug. 26. 01:14
 14/16 anonim válasza:
szia, tudom, hogy régi már a poszt.. nekem is totál pattanásos a hátam és csak azt szeretnám megkérdezni, hogy elmúlt valamitől? :(
2014. jún. 14. 19:34
 15/16 anonim válasza:
Szia! Naturland-os Szalicilsavas alkohol csodákra képes. Gyógyszertárba lehet venni. 4-500Ft egy üveg ami kb. 1 hétre elég. Érdemes egy kesztyűt is kérni hozzá, mert erősen szárít így a kézbőrt sem kíméli. Viszont ha naponta az esti fürdés után vastagon bekened a problémás területeket akkor pár hét múlva helyreáll a faggyúmirigy termelés azokon a részeken így nem jön ki több. Persze az étkezésre oda kell figyelni, mert pl. a csoki, kakaós dolgok, magvak, tej erősen növelik a faggyúmirigy termelést ergo a pattanások képződését.
2014. jún. 15. 23:09
 16/16 anonim válasza:

Nekem elhelványodott az almaecettől!

Adagolás:egy kanál almaecethez 2 kanál víz

Ezzel gyakran kend át a pattanásos területet.Nekem bevált.

2017. júl. 16. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!