Ha valakinek 20 éves létére pattanásos az arca, ápolatlannak tűnik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 01:14
2/7 A kérdező kommentje:
Mielőtt megjön, azelőtt 4-5 nappal előjönnek a pattanások. Tehát nem mindig olyanok, de 1-2 hétig mindig :/
2012. aug. 6. 01:25
3/7 anonim válasza:
Amúgy szerintem ha nincs sok, az még nem olyan vészes. :)
4/7 anonim válasza:
Ápolatlannak akkor tűnik ha semmit nem használsz rá. Én pont erre való hidratálót, púdert használok, ja meg korrektort persze. Nekem mindig pattanásos a bőröm, amíg nem kenegettem ezekkel addig rosszabb volt, most már kezd helyrejönni szerencsére.
5/7 anonim válasza:
nekem 32 évesen is az. Már kb. 10 éve lemondtam róla, hogy ez normalizálódik, hiába szedtem rá gyógyszert, nem használt. Kozmetikus sem. Fogamzásgátló sem. Lesminkelem, ennyi. Ja, meg estére lekenem aloe nedvével. Ugyan nem szép látvány, ha tényleg sok van, de szerintem igazán az nem szép, ha gyulladt. Azt gyorsan le szoktam kezelni, ahogy észreveszem.
6/7 anonim válasza:
nem ápolatlan, ha nem tehetsz róla (pl acne). de muszáj valamit kezdened vele.
7/7 anonim válasza:
csak akkkor ápolatlan ha nem teszel ellene semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!