Kinek segített a Beauty Breast mellnövelő kapszula vagy krém?
Figyelt kérdés
Ha segített milyen eredményt értetek el?2009. júl. 3. 16:23
61/68 Diababa18 válasza:
En most fogok venni, remelem, hasznal, majd megirom az eredmenyt
165 cm 61 kg 95B a mellem, nem vagyok soban de kover se, nem cigizek, csak kavezok, neha neha sportolok, nem vagyok alergias semmire,
irj ha hozzam hasonlo vagy, es az eredmenyed. koszi :)
** Dia**
62/68 anonim válasza:
nemtudomhányadik válaszoló: a kicsi mellnek nem csak genetikai okai lehetnek. kb 1 éve én anorexiás lettem, -15 kiló 1-1.5 hónap alatt. ez miatt most 75/A-s a méretem,miközben a családomban mindenkinek minimum C-s...ilyen esetekben szerintem még nagyobb az esély a növekedésre, meg is fogok próbálkozni az agykontrollal szerintem:)
63/68 anonim válasza:
Sziasztok!:) 17 vagyok és a családban mindenkinek kicsi a melle szóval valószínű hogy az enyém se lesz nagyobb. Szeretném elkezdeni a BB-kúrát de kicsit tartok tőle hogy pénzkidobás lesz, valamint azt olvastam nem ajánlatos 18év alatt szedni. Mit tudtok erről? Azért elég sok pozitivat hallok róla én is ezért figyeltem fel rá!:)
64/68 anonim válasza:
Érdemes kipróbálni?
Újabb tapasztalatok vannak?
Köszi
65/68 anonim válasza:
Sziasztok! Én 20 éves vagyok. Alapvetően nagy mellem volt mindig is (most is 90D). Sajnos az elmúlt 1,5 hónap alatt, elég hirtelen 10kg -t fogytam, és ez meglátszik a melleimen. Megereszkedtek és már nem olyan teltek, mint voltak. Csak most találkoztam ezzel a kapszulával és krémmel. Szerintetek az én problémámra is hatásos lenne? Én nem szeretnék már ennél is nagyobb melleket, csak visszaszerezni a teltséget és tartást. nagyon örülnék, ha válaszolnátok a kérdésemre.
66/68 Andráska Veronika válasza:
Sziasztok! Szinten elegedetlen vagyok bizonyos reszeimmel,ugyhogy en is megrendeltem a kapszulakat. Nagyon bizom benne ,hogy hatasos lesz! Ma kezdtem el szedni, varom az eredmenyet! :) Bar megnyugtat,hogy kevesebb a kritika mint a pozitivumai :)
68/68 anonim válasza:
Sziasztok! :) Én most fogok rendelni 1 havi adagot. A családba mindenkinek nagy melle van csak nekem nem. Igaz én cigizek is de most leszokok róla. 168cm/50-53kg/75B, viszont a csípőm széles, fenekem kerek,combon vékony és a homokóra alak is meg van, ha a cicim is nőne akkor szívesebben néznék tükörbe:) ha van valami változás írok ha nincs akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!