Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek segített a Beauty...

Kinek segített a Beauty Breast mellnövelő kapszula vagy krém?

Figyelt kérdés
Ha segített milyen eredményt értetek el?
2009. júl. 3. 16:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo!

Koszonom szepen, hogy irtal.

En is gondolkoztam a Beauty Breast csomag beszerzesen, de meg nem hataroztam el magam. Tobb forumon olvastam, hogy a Beauty Breast a leghatasosabb, de persze vannak kivetelek. Nem mindenkinek hasznal egyforman.

Ha pedig tenyleg hasznal...akkor nagyon jo lenne, ha az eredmeny tartos lenne,mert sajnos olyasmit is hallottam, hogy miutan megszunik a tablettak szedese vagy a kremezes, a mellek visszanyerik az eredeti formajukat. Ez egyeltalan nem volt jo hir...viszont olvastam olyan esetrol is, amelyikben az eredmeny tartos volt.

Nagyon fontos az egeszseges taplalkozas is. Te dohanyzol/kavezol? Ha igen, inkabb mondjal le roluk,

mert ezek gatoljak a fejlodest.

Kerlek irjal meg ide vagy a privat e-mail cimemre a fejlemenyekrol, nagyon erdekelne.

2009. nov. 4. 07:22
 12/68 anonim ***** válasza:
100%
En is most gondolkozok a csomag beszerzesen. Es meg is rendelem, majd írd meg a tapasztalataidat kedves kérdés kiíró. :)
2009. nov. 4. 12:43
 13/68 anonim ***** válasza:
50%

Szia! Én a 16.02-es válaszoló vagyok.

Én is olvastam minden félét róla. Igazából én a növekedés miatt vettem meg. Remélem, hogy a szedése utána nem fog visszaváltozni.

Én nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom. Szóval ilyesmi nem befolyásolhatja nálam a dolgokat :)

Mindenképpen írni fogok, hogy látok-e változást.

Ma van pontosan 2 hete, hogy elkezdtem szedni. Szerintem még pár hét és látható is lesz (legalábbis remélem)!

20L

2009. nov. 4. 12:57
 14/68 A kérdező kommentje:

Hello!

Semmi ujdonsag?:)

2009. nov. 21. 10:59
 15/68 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

A legutóbbi válaszoló vagyok. Ugye azóta már eltelt pár hét, mióta írtam. Szerintem nőttek. Az eddig használt melltartóimat jobban kitöltöm, mint eddig. A párom szerint is van változás. Már a 4. hétnél járok. És folyamatosan feszülnek megállás nélkül.

Remélem, hogy még az elkövetkezendő időkben nőni fog egy picit még! :)

20/L

2009. nov. 22. 09:42
 16/68 A kérdező kommentje:

Szia :)

Gratulalok! Orulok neked. :)

En is gondolkozok rajta, de jelenleg nem engedem meg magamnak anyagilag, hogy belevagjak.

Nem vettel eszre veletlenul valamilyen mellekhatast?

Sok sikert kivanok neked tovabbra is! :)

2009. nov. 22. 10:04
 17/68 anonim ***** válasza:
80%

Mellékhatást nem igazán vettem észre. Se jót se rosszat. :)

Én is sokat gondolkoztam rajta, mert azért 10 000 ft nem kevés. Így megbeszéltük a párommal, hogy a felét állja... :D

Bár bevallása szerint nincs rossz mellem, de tudom jól, hogy örülne neki, ha nagyobbak lennének és lenne mit dögönyöznie :D A pasik már csak ilyenek... :)

20/L

2009. nov. 22. 10:41
 18/68 A kérdező kommentje:

Az nagyon jo, ha nem valtott ki rossz mellekhatast, van akinek nem birta a szervezete peldaul.De amugy a tablettak kozul ezt dicserik a legjobban, errol hallottam a legtobb pozitiv velemenyt. Kremet hasznalsz? Vagy csak tablettat? Szedsz valamit mellette?

Ha szeretnel tobbet olvasni a termeszetes mellnovelesrol, lepjel be a noklapjara, ott nagyon sokat lehet olvasni rola a forumon. Bemasolom neked:

[link]

Csomo hozzaszolas van, tobben leirtak tapasztalatukat.

Rendes volt a parod reszerol, hogy allta a felet. :)

A utolso soraid viszont kisse elszomoritottak...sajnos sok helyzetben ez az igazsag...(de azert nem minden esetre jellemzo!).

Engem nagyon idegesit a helyzetem, mert nem vagyok vekony alkatu es sokkal teltebbek kene legyenek az alkatomhoz viszonyitva. Az en testalkatomhoz nagyobb mellek illenenek es nem tudok annyira konnyen beletorodni, mert nem vagyok egy nagyon vekony alkatu, akinel ez a meret normalis lenne!

Nem szivacsos melltartot kene hordjak, hanem legalabb egy B-s meretut! Neha duhos vagyok mikor belegondolok...mint peldaul most!!!

Neked milyen a testalkatod? Vekonyabb vagy vagy teltebb?

2009. nov. 23. 07:42
 19/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszi, hogy bemásoltad! Meg fogom nézni! :)

Igen, szedek még mellette fogamzásgátlót is, már több, mint másfél éve. Reménykedtem, hogy ettől is nő egy picit a mellem, de nem így lett sajnos.

Viszont eszembe jutott még, hogy az elő pár napban eléggé sokat jártam pisilni, kicsit vízhajtó hatású, de már hozzászokott a szervezetem.

Én vékonyabb alkatú vagyok, szerintem ez az oka annak, hogy elég picik a melleim. Viszont az tényleg kicsit szokatlan, hogy neked is kicsi, annak ellenére, hogy Te teltebb típusú vagy. De szerintem érdemes kipróbálnod :) Én eddig bátran merem ajánlani. :)

Viszont tökre fel tudom magam azon húzni, mikor olyanok írnak véleményt és össze vissza "fikázzák", akik még egy szemet sem vettek be... És ezt is rendszeresen be kell venni, nem össze vissza, különben nem ér semmit.

A krémet még csak 2x próbáltam, igazából a bogyóban jobban hiszek, de azt is el fogom használni :)

2009. nov. 23. 16:12
 20/68 anonim ***** válasza:
100%
Már én is használom két hete, a tablettát és a krémet is, kicsit teltebbnek érzem a melleimet, és feszülnek mint tinikoromban.
2009. nov. 27. 12:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!