Milyen mellnövelő kapszula ill. krém vált be nektek?
De nőnek, mert már próbáltam egy kapszulát, csak nem maradt tartósan nagy a mellem. de nőtt akkor! lehet, hogy a krémmel együtt kellett volna használnom vagy még tovább kellett volna szednem.
És én hiszek az ilyenekben, mert pl. olyat is próbáltam, ami meg karcsúsítja a combokat (ilyen krém volt), és tartósan karcsúbb is lett a combom!
Én a Beauty Breast kapszulát próbáltam ki (3 havi adagot), és adtak hozzá krémet ajándékba.
Tapasztalat? Olyan volt akkor, mint mikor mensi előtt megduzzad. Amúgy azóta tényleg nagyobb lett (na nem sokkal), nem tudom, hogy ettől-e. Igyekszem oda hízni :)
Amúgy főleg görögszénamag őrlemény van benne, ahogy én elnéztem a kapszulát, ennyi erővel kanalazhattam volna is. Csak hát a szaga-íze... :)
Orvostanilag igazolt, hogy a mellek szövetállományát tablettával, krémekkel nem lehet növelni. Ha a zsírsejtek mennyiségét akarjuk növelni, az az egész testünkben eloszlik és rakódik le, csak a mellekre koncentrálni ezt semmilyen vegyi anyaggal nem lehet, legyen az krém vagy tabletta, mivel nincs a mellnek külön enzimje. Tejmirigyek mennyiségét pedig nem lehet változtatni, az viszonylagosan állandó, legfeljebb üresek vagy épp megtelnek anyatejjel.
A krémeknek lehet egy feszesítő hatása, de a bőrszövet alatt már nem tudnak igazán semmit befolyásolni.
Ha a te melleid tabletta szedésekor nőttek is, az biztos hogy nem magától a tablettától volt, hanem mondjuk eleve többet ettél és súlygyarapodás indult be (amitől a mellekben is több zsírszövetet kezdett lerakódni), vagy fogamzásgátlót kezdtél el szedni, vagy bármi más, de biztos hogy nem a tablettától volt. Ha ezek a készítmények valóban használnának és működnének, akkor manapság mindenki legalább C-kosaras cicikkel szaladgálna.
Úgyhogy az efféle mellnövelés úgy ahogy van hülyeség és hatástalan, mondom ezt neked mint bennfentes, ugyanis egy gyógyszercégnél dolgozom orvosi végzettséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!