Milyen mellnövelő kapszula ill. krém vált be nektek?
Nem ettem többet, soha nem voltam kövér, és hízásra hajlamos! Nem híztam akkor sem és soha! A melleim viszont nagyobbak voltak és feszesebbek!
De amúgy nem kicsik a melleim alapjában véve sem, mert 85 B a melltartóméretem, szóval olyan közepesnek mondható, csak szeretnék még nagyobbakat, mert tudom, hogy a párom azt szeretné, hiába nem mondja...
A válasz megírásának időpontja: ma 12:10
"Olyan volt akkor, mint mikor mensi előtt megduzzad. Amúgy azóta tényleg nagyobb lett (na nem sokkal), nem tudom, hogy ettől-e. Igyekszem oda hízni"
A menstruáció alatt alapvetően a mellek megfeszülnek, megduzzadnak kicsit, így biztos hogy nem a szertől volt. Ha azóta nagyobb lett, az lehet természetes növekedés, vagy fogamzásgátló, vagy szimplán szedtél fel pár kilót egész testre. Igyekezni pedig nem tudsz, hogy oda hízz. ;)
A válasz megírásának időpontja: ma 12:15
"Nem tömegnövelő, növényi ösztrogén van benne. Ez sokkal kisebb hatású, mint az ösztrogén, de ha sokat eszünk belőle, akkor ugye több, főleg, ha ösztrogénből valaki keveset termel."
Igen, ez az ösztrogénes dolog a fedőszöveg. Csak egy bibi van, az emberi szervezet nem növényi hormonokat termel, és köze sincs hozzájuk. Tehát nem enyhébb hatásról beszélünk ez esetben, hanem hatástalanságról, még csak fokozó hatást sem lehet elérni vele. Igazán az emberi ösztrogén kezeléssel lehetne eredményeket elérni, de az emberi hormonháztartás olyan kényes, hogy ez mindenképpen a páciens egészségének károsodásához vezetne, továbbá az ösztrogénnek számos más hatása is van, tovább nem csak mellnövelő hatása van, hanem egész testre kiterjedő zsírszövetállomány növekedést.
Kedves 12:51!
Én vagyok, aki kipróbáltam. Addig a három hónapig folyamatosan olyan volt, mint mensi előtt, ami mellfeszülés egyébként csak kb. egy hétig szokott tartani. Inkább úgy mondanám, hogy mensi után nem ment össze a mellem. Nem szedtem sose fogamzásgátlót, a hízásról nincs adatom, nem méregetem.
Kérdező: ha kipróbálsz valami ilyet, feltétlen mérd körbe előtte, utána, mert én nem tettem, és így fogalmam sincs róla, hogy nőtt-e vagy sem. Az biztos, melltartóméreten belül maradtam, szóval nem jelentős. Azzal reklámozzák, hogy 1-2 méretet lehet nőni, de nem kell bedőlni neki.
13:25-ös
Köszönöm!
Én is a Beauty Breast szedtem régebben, de nekem nagyobb lett tőle a mellem akkor, amikor szedtem, nem olyan mint mensi előtt, hanem tényleg nagyobb és még feszesebb lett, és ez akkor még ruhán keresztül is feltűnt a páromnak! Viszont a végefele már nem volt hatása...és ezt nem tudom mire vélni. Nem tudom, hogy ezt rendeljem-e meg újra csak krémmel együtt, így most akciós! Vagy próbáljak ki egy újat?? De melyiket?
13:25 vagyok...
Annak idején azért ezt választottam, mert viszonylag korrekt ára volt, valami 14 eFt, krémestül, de mégsem 60 e, mint annak a gabonásnak, amit még néztem. A krém meg szerintem csak feszesít-szépít-ápol, kellemes vele kenegetni, de én az összetevői között külön növesztő hatóanyagot nem találtam. Olyan, mint egy kozmetikum. Sőt, az is.
Kötekedőnek meg: ha teljesen hatástalan lenne, akkor az orvos miért írt volna fel anyósomnak a változókor tüneteinek enyhítésére fitoösztrogén tartalmú tablettát? (Jó, belátom, ő másra kapta, de akkor is!)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:08
"Kötekedőnek meg: ha teljesen hatástalan lenne, akkor az orvos miért írt volna fel anyósomnak a változókor tüneteinek enyhítésére fitoösztrogén tartalmú tablettát? (Jó, belátom, ő másra kapta, de akkor is!)"
Amennyiben nekem szólt, köszönöm szépen de nem kötekedő vagyok hanem orvos. Javaslom nézz utána mi a különbség a fitoösztrogének és a többi ösztrogénszármazék között. Továbbá annak is, hogy a fitoösztrogén növényi eredetű, és nem éppen az erős hatásúak közé tartozik, sőt, hatása igen gyenge, ezért is tartják veszélytelenebbnek mivel nem támadja az endokrin rendszert úgy mint pl. egy xenoösztrogén. Ráadásul míg a xenoösztrogének a zsírszövetekben évekig is elraktározódnak és károsítják a szervezetet, a fitoösztrogén metabolizációja gyors és ürül a szervezetből.
Fontos, hogy SERM agonista vagy antagonista hatású, illetve milyen erősségű, van ugyanis amelyik semmilyen ösztrogénanalóg hatást nem mutat. Az is fontos, hogy hiába természetes alapúnak tekinthető a fitoösztrogén növényi származása ellenére, nagyobb mennyiségű és rendszere bevitele meddőséget is okozhat.
Kedves anyósod biztosan pont a változó kor miatt kapott gátló hatású fitoösztrogént (mint gyenge hormonkészítményt), hogy az ösztrogénstimulációt csökkentse, ami ebben a korban felborul. A mellnöveléshez azonban orvosilag nem sok köze van.
Szia, Orvos!
A fitoösztrogéneknek én is utánanéztem, amennyire tudtam, de azt nem tudtam, hogy nagy mennyiségben meddőséget okozhatnak. Hűha, még jó, hogy nem sokáig szedtem. Na most már mindegy, ez vagy két éve volt. Köszi az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!