Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek segített a Beauty...

Kinek segített a Beauty Breast mellnövelő kapszula vagy krém?

Figyelt kérdés
Ha segített milyen eredményt értetek el?
2009. júl. 3. 16:23
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
20%

Senkinek. Mellnövelő szerek nem léteznek. Orvosi tény.

Leszámítva a hormontartalmú készítményeket, amik nagyban növelik a rák kockázatát és forgalmazásuk illegális, illetve orvosi recepthez kötött.

2009. júl. 3. 17:04
 2/68 A kérdező kommentje:

Abba ne légy annyira biztos, hogy senkinek.

Te mindenki vagy? Csak egy szkeptikus személy vagy. Nem mindegyik mellnövelőszer egyforma. Van ami egyeltalán nem használ és be van tiltva, meg van olyan, ami valamilyen mértékben használ.

Megkérem mindazokat, akik használták, írjanak.

Előre köszönöm a válaszokat.

2009. júl. 3. 18:46
 3/68 anonim ***** válasza:
72%
én nemhasználtam, de ismerősöm igen. várta várta a hatást, de nemtörtént semmi, viszont allergiás lett.
2009. júl. 3. 22:37
 4/68 A kérdező kommentje:
Milyenféle allergiát váltott ki?
2009. júl. 4. 10:31
 5/68 anonim ***** válasza:
52%
rendeltem, fizettem, használtam, kidobtam. közte és utána se nőtt 1 mm-t se a mellem.
2009. szept. 5. 19:31
 6/68 anonim ***** válasza:
52%
tele lett csalánkiütésekkel.
2009. szept. 5. 19:43
 7/68 A kérdező kommentje:
ez durva...:(
2009. szept. 5. 20:08
 8/68 anonim ***** válasza:
19%
Az az igazság, hogy el lett mondva, hogy nem léteznek ilyen szerek. Ha valóban léteznének nem lenne a Földön egy szál kismellű nő sem. De az ilyen idióták zsebéből nem is sajnálom, ha pénzt húznak ki az olyan szemétládák, akik az ilyesmi termékeket sózzák rá az emberekre. Jó (hatástalan) fogyasztást.
2009. szept. 10. 07:00
 9/68 A kérdező kommentje:

A pofatlankodok kimeljenek...

Amugy egyelore csak erdeklodok.

2009. szept. 10. 19:27
 10/68 anonim ***** válasza:
80%

Úgy gondolom, hogy azoknak szól a kérdés, akiknek van valamilyen tapasztalatuk a szerrel kapcsolatban. Ha nincs tapasztalatom, azesetben nem állíthatok róla semmit...!

Én rászántam 10 000 Ft-ot és megvettem a csomagot, mely tartalmaz 3 havi adag bogyót + 1 krémet. Ha lesz hatása, akkor nagyon örülni fogok neki, ha meg nem akkor legalább tudom, hogy más módszert kell alkalmazni. Persze nem szeretnék semmiféleképpen kés alá feküdni!

Már több, mint egy hete szedem és én érzek változást. Azóta folyamatosan feszülnek a melleim. És még tapintásra is mintha nagyobbak lennének. De persze ez majd még pár hét múlva fog igazán kiderülni, hogy mennyire is van hatása.

Hát ez az én véleményem egyelőre!

2009. nov. 3. 16:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!