Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek segített a Beauty...

Kinek segített a Beauty Breast mellnövelő kapszula vagy krém?

Figyelt kérdés
Ha segített milyen eredményt értetek el?
2009. júl. 3. 16:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
Koszi az infot, de mivel en Erdelybol vagyok, kisse bonyolultabb a dolog. Arra is gondoltam, hogy elmegyek Debrecenbe es majd megveszem ott, mert postan keresztul nagyon draga lenne. Persze az ut is belekerul, de igy legalabb kirandulok egyet. :)
2009. nov. 29. 08:36
 32/68 A kérdező kommentje:

Yuhuu! :)

Valami ujdonsag? :)

2009. dec. 6. 09:21
 33/68 A kérdező kommentje:

Sziasztok, lanyok!

Ti szedtek valamit a tablettak mellett?

A gorogszenakapszularol es tearol hallottam, hogy meg segitene.

2009. dec. 7. 09:23
 34/68 A kérdező kommentje:
Na...hova tuntetek?
2009. dec. 9. 16:28
 35/68 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Sok változás nem történt azóta. Hol feszül, hol meg nem érzek semmit... Bár még mindig merem állítani, hogy nagyobb lett valamivel és feszesebb is. A párom azóta például elég sokszor említi,hogy nőttek. :)

Rendszeresen csak fogamzásgátló tablettát szedek, más egyebet nem.

20/L

2009. dec. 10. 09:36
 36/68 A kérdező kommentje:

Orulok hogy hatott.:) Remeljuk tartos lesz az eredmeny.

En lehet most decemberben veszek Debrecenbol, sokat gondolkoztam rajta az utobbi idoben.

2009. dec. 10. 19:18
 37/68 A kérdező kommentje:

Sziasztok, lanyok! :)

Boldog Uj Evet kivanok nektek! :)

Mi ujsag nalatok?

2010. jan. 2. 16:39
 38/68 anonim ***** válasza:
75%

Én már a második doboz végére érek lassan, de már a feszülést sem érzem. A formája szebb, kerekebb, de nem látom, hogy nőttek volna.

28 éves vagyok, fogamzásgátlót és hajregeneráló kapszulát szedek mellette.

És most azon gondolkodok érdemes lenne-e még 3 dobozzal venni, mert azt írták, hogy van akinek később látszódik a hatás. De kezd elmenni a hitem, hogy segíteni fog. Mondjuk 1 doboz még hátra van.

2010. jan. 4. 17:12
 39/68 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo, koszonom hogy irtal. :)

Szerintem meg van remeny. Ket doboz az meg nem annyira sok. A noklapjan a "mellnoveles termeszetesen" forumon olvastam, hogy a szojalecitin segithet az anyagok beepuleseben. De ebbol sem akarmelyik jo (mert tobbfele van), nem jut eszembe a neve, de ha erdekel utananezek.

Nem tudom, hogy valoban mennyit segitene...viszont emlekszem olvastam, hogy aki a BB mellett szedte, elegedett volt az eredmenyekkel.

En egyelore nem kezdek bele a mellnovelo kuraba...ma kezdtem el a fogyozast, ami eltarthat februarig...de azutan nagyon ki szeretnem probalni a Beauty Breast-et.

Neten keress ra a korkoros mellmasszazsra, ha erdekel. Az is segithet. Hasznalj valami kremet hozza, ha van BB kremed avval probald, ha nincs, barmilyen testapoloval, csak vigyazz ne legyen zsiregeto.

En mar probaltam a masszazst, de nem voltam elegge kitarto...kell legalabb egy honap, minden nap ketszer 15-15 percet...Ugyanakkor olyanokat olvastam, hogy az ilyenfele kurat jo elkezdeni novo holdfaziskor es nem art egy tisztitokura azelott. Vigyazz az egeszseges etkezesre, a kavet, dohanyzast inkabb mellozd...

Ami meg nagyon fontos...az a hit. Kell higgyel a tabletta hatasaban, ezen is nagyon sok mulik allitolag. Tehat fontos a pozitiv hozzaallas mint mindenben egybkent. :)

Ne add fel, probalkozz tovabbra is. :)

2010. jan. 4. 20:05
 40/68 A kérdező kommentje:
...?
2010. jan. 24. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!