Kinek segített a Beauty Breast mellnövelő kapszula vagy krém?
Yuhuu! :)
Valami ujdonsag? :)
Sziasztok, lanyok!
Ti szedtek valamit a tablettak mellett?
A gorogszenakapszularol es tearol hallottam, hogy meg segitene.
Hali!
Sok változás nem történt azóta. Hol feszül, hol meg nem érzek semmit... Bár még mindig merem állítani, hogy nagyobb lett valamivel és feszesebb is. A párom azóta például elég sokszor említi,hogy nőttek. :)
Rendszeresen csak fogamzásgátló tablettát szedek, más egyebet nem.
20/L
Orulok hogy hatott.:) Remeljuk tartos lesz az eredmeny.
En lehet most decemberben veszek Debrecenbol, sokat gondolkoztam rajta az utobbi idoben.
Sziasztok, lanyok! :)
Boldog Uj Evet kivanok nektek! :)
Mi ujsag nalatok?
Én már a második doboz végére érek lassan, de már a feszülést sem érzem. A formája szebb, kerekebb, de nem látom, hogy nőttek volna.
28 éves vagyok, fogamzásgátlót és hajregeneráló kapszulát szedek mellette.
És most azon gondolkodok érdemes lenne-e még 3 dobozzal venni, mert azt írták, hogy van akinek később látszódik a hatás. De kezd elmenni a hitem, hogy segíteni fog. Mondjuk 1 doboz még hátra van.
Kedves utolso valaszolo, koszonom hogy irtal. :)
Szerintem meg van remeny. Ket doboz az meg nem annyira sok. A noklapjan a "mellnoveles termeszetesen" forumon olvastam, hogy a szojalecitin segithet az anyagok beepuleseben. De ebbol sem akarmelyik jo (mert tobbfele van), nem jut eszembe a neve, de ha erdekel utananezek.
Nem tudom, hogy valoban mennyit segitene...viszont emlekszem olvastam, hogy aki a BB mellett szedte, elegedett volt az eredmenyekkel.
En egyelore nem kezdek bele a mellnovelo kuraba...ma kezdtem el a fogyozast, ami eltarthat februarig...de azutan nagyon ki szeretnem probalni a Beauty Breast-et.
Neten keress ra a korkoros mellmasszazsra, ha erdekel. Az is segithet. Hasznalj valami kremet hozza, ha van BB kremed avval probald, ha nincs, barmilyen testapoloval, csak vigyazz ne legyen zsiregeto.
En mar probaltam a masszazst, de nem voltam elegge kitarto...kell legalabb egy honap, minden nap ketszer 15-15 percet...Ugyanakkor olyanokat olvastam, hogy az ilyenfele kurat jo elkezdeni novo holdfaziskor es nem art egy tisztitokura azelott. Vigyazz az egeszseges etkezesre, a kavet, dohanyzast inkabb mellozd...
Ami meg nagyon fontos...az a hit. Kell higgyel a tabletta hatasaban, ezen is nagyon sok mulik allitolag. Tehat fontos a pozitiv hozzaallas mint mindenben egybkent. :)
Ne add fel, probalkozz tovabbra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!