Kinek segített a Beauty Breast mellnövelő kapszula vagy krém?
Ha nalad nem genetikai ok, akkor milyen oka van?
En peldaul nem vagyok sovany, de a fenekem nagyobb, a labaim sem vekonyak, viszont a derekam vekony es a melleim kisebbek.
Es a csaladbol a nok mind nagymelluek. Tehat nalam sem lehet genetika, hacsak nem egy ded vagy ukmamara hasonlitok.
Szia! Elkezdted azóta szedni a BB-t :)?
Én most kezdtem el szedni,kíváncsi leszek az eredményre :).
Egészen véletlenül találtam erre a fórumra és mivel én használtam ezeket a készítményeket, hát beírom a tapasztalataimat.
Én pár évvel ezelőtt szedtem a BB-kapszulát és kentem a BB-krémet, szedtem hozzá Szójalecitin kapszulát (napi 1200mg) is és görögszénamag kapszulát (napi 2x2).
Fontos, hogy a kúra előtt egy 1 hetes méregtelenítő kúrát kell tartani fogyó holdnál.
A mellnövelő kúrát pedig növekvő holdfázisban kell elkezdeni, ez segíti a növekedést, beépülést, táplálást.
Ha jól emlékszem, 4-5 hónap után kezdett látható változást okozni a kúra, szépen megtelt a dekoltázsom, telni kezdtek a melleim.
Két gyerek szülése és szoptatása után is csak B-kosaras melleim voltak a kúra előtt, soha nem volt előtte sem ennél nagyobb.
A BB-kúrát 9 hónapig folytattam, és a végére D-kosaras melleim lettek, vagyis +4 cm-t nőtt a mellkörméretem!!!
Ez már kb. 5 éve történt, azóta sem változott a mellméretem, igaz azóta nem is fogyókúrázom (a fogyókúránál először a melleink tűnnek el).
Szerintem akinek ez a készítmény nem volt hatásos, az alapvetően túl sovány lehet, nincs miből kifejlődni a melleinek! Nekik először egy kicsit meg kellene hízniuk.
Olvastam itt olyanok beírását is, akik kiütést kaptak a kapszulától (vagy a krémtől?). Ez akkor fordulhat elő, ha valaki valamelyik növényi hatóanyagra allergiás, ők szerintem más krémektől és növényi tartalmú kapszuláktól is hasonló allergiás kiütést kapnak.
A Kérdező nagyon okosan beírta mire kell figyelni a kúra közben (kerülni a kávét, alkoholt, cigit, szénsavas italokat, elfelejteni a fogyókúrát).
Szóval : nekem nagyon bejött a BB-kúra! :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!