Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek segített a Beauty...

Kinek segített a Beauty Breast mellnövelő kapszula vagy krém?

Figyelt kérdés
Ha segített milyen eredményt értetek el?
2009. júl. 3. 16:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
83%
2 hónapja járok a bőrgyógyászhoz emiatt a készítmény miatt...
2010. jún. 30. 12:36
 52/68 anonim válasza:
Neked is kiuteseid lettek? Ennyire sokaig tart, hogy elmuljon? :S Segit a kezeles?
2010. júl. 1. 13:11
 53/68 anonim ***** válasza:
100%
Én is elkezdtem szedni, próba szerencse alapon. Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy használhat, mert nem genetikai oka van a kis mellemnek. Eddig 2 cm az eredmény, de még csak 3 hete szedem. Rajtam nem jött ki mellékhatás, bár azt megfigyeltem, hogy a hajam kevésbé hullik mióta szedem.
2010. aug. 6. 16:13
 54/68 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod, utolso valaszolo. Sok sikert!
2010. aug. 6. 19:47
 55/68 A kérdező kommentje:
Kerlek szamolj be majd a fejlemenyekrol.
2010. aug. 6. 19:47
 56/68 A kérdező kommentje:

Ha nalad nem genetikai ok, akkor milyen oka van?

En peldaul nem vagyok sovany, de a fenekem nagyobb, a labaim sem vekonyak, viszont a derekam vekony es a melleim kisebbek.

Es a csaladbol a nok mind nagymelluek. Tehat nalam sem lehet genetika, hacsak nem egy ded vagy ukmamara hasonlitok.

2010. aug. 6. 19:52
 57/68 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Elkezdted azóta szedni a BB-t :)?

Én most kezdtem el szedni,kíváncsi leszek az eredményre :).

2011. márc. 14. 22:35
 58/68 A kérdező kommentje:
En nem...Sok sikert.
2011. márc. 16. 18:15
 59/68 anonim válasza:
Végigolvastam itt a hozzászólásokat... Nem kenem minden nap a mellem a krémmel, én csak azt használom, de nekem hatásos. Centiméterben még nem mértem le, de látható a változás. Fentebb valaki írta, hogy nem genetikai oka van a kis mellének. Hát akkor mi? Csak genetika lehet. Esetleg lelapított a melltartó, és azért maradt kicsi? Vagy nem ettél rendesen, azért? Ugyan már. A kis mell egyértelműen genetika.
2012. jún. 21. 15:49
 60/68 anonim ***** válasza:
73%

Egészen véletlenül találtam erre a fórumra és mivel én használtam ezeket a készítményeket, hát beírom a tapasztalataimat.

Én pár évvel ezelőtt szedtem a BB-kapszulát és kentem a BB-krémet, szedtem hozzá Szójalecitin kapszulát (napi 1200mg) is és görögszénamag kapszulát (napi 2x2).

Fontos, hogy a kúra előtt egy 1 hetes méregtelenítő kúrát kell tartani fogyó holdnál.

A mellnövelő kúrát pedig növekvő holdfázisban kell elkezdeni, ez segíti a növekedést, beépülést, táplálást.

Ha jól emlékszem, 4-5 hónap után kezdett látható változást okozni a kúra, szépen megtelt a dekoltázsom, telni kezdtek a melleim.

Két gyerek szülése és szoptatása után is csak B-kosaras melleim voltak a kúra előtt, soha nem volt előtte sem ennél nagyobb.

A BB-kúrát 9 hónapig folytattam, és a végére D-kosaras melleim lettek, vagyis +4 cm-t nőtt a mellkörméretem!!!

Ez már kb. 5 éve történt, azóta sem változott a mellméretem, igaz azóta nem is fogyókúrázom (a fogyókúránál először a melleink tűnnek el).

Szerintem akinek ez a készítmény nem volt hatásos, az alapvetően túl sovány lehet, nincs miből kifejlődni a melleinek! Nekik először egy kicsit meg kellene hízniuk.

Olvastam itt olyanok beírását is, akik kiütést kaptak a kapszulától (vagy a krémtől?). Ez akkor fordulhat elő, ha valaki valamelyik növényi hatóanyagra allergiás, ők szerintem más krémektől és növényi tartalmú kapszuláktól is hasonló allergiás kiütést kapnak.

A Kérdező nagyon okosan beírta mire kell figyelni a kúra közben (kerülni a kávét, alkoholt, cigit, szénsavas italokat, elfelejteni a fogyókúrát).

Szóval : nekem nagyon bejött a BB-kúra! :-DDD

2013. aug. 17. 08:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!