Ha változtatok (gyökerestül9 az étrendemen, eltűnhetnek a pattanások? A szappantól nem száradok ki nagyon?
Figyelt kérdés
Szappanos "kezeléskor" tényleg eltűnik a pattanás?2012. máj. 9. 10:45
1/5 anonim válasza:
igen. a szappanost nem ismerem, de inkább óvatosan bánj vele, ha kipróbálod.
2/5 anonim válasza:
Tavaly nyáron fogyóztam, kiiktattam a finomított cukrot, csokit, liszet, péksüteményt az étrendemből. Csak pár hétig bírtam, de addig olyan sima lett a bőröm mint a babasegge.
3/5 anonim válasza:
szappant semmikeppen se hasznalj pattanasos borre!! A szappan pH-ja 9-tol 11-ig terjed,ami a lugos kategoriaba esik. A zsirossabb boru embereknek lugosabb,mig a szarazabb borueknek savasabb a borpH szintje. Minnel lugosabb a kozeg ( a borod) annal tobb bakterium (pattanas) telepszik meg rajta. (a bacik a lugos pHt kedvelik:D). Tehat a szappannal meg lugosabba teszed a borod,ami mindenkeppen art neki!! Egyszeru kemia,de nagyon hatekony
4/5 anonim válasza:
Használj vizeletet, és ha nem vagy kamasz, akkor kb. 2-3 hét múlva eltűnik minden bőrhiba. A reggeli első középsugaras vizelet a legerősebb.
5/5 anonim válasza:
Igen, az étrend talán ami a legtöbbet segíthet. Amit én tudok ajánlani (tapasztalatból); édességek nuku, ha nagyon kívánsz valami édeset, marad a mézes tea. Kevesebb szénhidrát, sokkal több gyümölcs, és minden nap vagy egy tojás, vagy egy banán, vagy egy halétel, kevés olajos magot is ehetsz ha szereted, de azt nem szabad túlzásba vinni. És reeeengeteg víz! :)
A szappan viszont tényleg szárítja a bőrt. Lehet viszont kapni teafa olajat, ezt keverd bele gyógyszertári vagy bio körömvirág krémbe és ezzel kezeld a pattanásos részeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!