Nyugtassatok meg hogy ennél lehetne szarabb is a helyzet (pattanások;kép)?
Figyelt kérdés
dokiról dokira járok, amíg a szüleimnek van pénze xd
sajnos fogyó eszköz:\
roaccutant nem akarok mert nem akarom hogy 5-10 év múlva mindenféle 5 lábú gyerekem szülessen
18f
2012. márc. 28. 20:34
21/26 anonim válasza:
Nekem a gyógyszer bevált, és már nincsenek pattanásaim, pedig csak 3 hónapig szedtem a gyógyszert, és annak már vagy 3 hónapja. Ne haragudj, tudom, szemét vagyok, de én nem tudnék ilyen pasival kezdeni. De ne aggódj, láthattad a válaszolókat, hogy van, akinek nem gáz. 21/L
22/26 A kérdező kommentje:
tökre elfogadom, mert én meg nem tudom azt elfogadni hogy így csajozzak, nincs is kedvem, mert nem érzem úgy hogy lenne esélyem, csumpi nőkkel meg nem akarok kezdeni
2012. márc. 29. 22:11
23/26 anonim válasza:
Szerintem is vállald be a Roaccutant vagy a Sortretet! Ezek tuti, hogy segítenek, és nyugi, nem lesznek Csernobil szökevény bébijeid.
24/26 anonim válasza:
Bőrgyógyász tudja neked felírni, csak receptre: Sotret nevű gyógyszer. Az én bőröm csúnyább volt, állandóan gyulladt,éveken át. Ez 1-2 hónap után eltüntette, és már hosszú évek óta tünetmentes vagyok. Ha érdekel melyik bőrgyógász és hol rendel, priviben elküldöm. Meg azt is, hogy milyen összegre számíts.
25/26 anonim válasza:
hallod Kérdező...nálam ugyan ez van...pattanásos vagyok és így csajozni nem merek mert úgyis csak a hulladékoknak tetszenék..vlszeg azért mert énis az vagyok :( nekem olyanok meg nem kellennek...úgy hogy én beletörődtem hogy "Forever Alone"...:') meg arra gondolok hogy nem vagyok ezzel egyedül, és ettől 1 picit jobb lesz :) de hát ez van NEKÜNK EZ JUTOTT! :(
26/26 anonim válasza:
élesztőt keverj citromlével és tedd rá ha megszárad mosd le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!