Nyugtassatok meg hogy ennél lehetne szarabb is a helyzet (pattanások;kép)?
dokiról dokira járok, amíg a szüleimnek van pénze xd
sajnos fogyó eszköz:\
roaccutant nem akarok mert nem akarom hogy 5-10 év múlva mindenféle 5 lábú gyerekem szülessen
18f
nyár, óta ez van, azért büszke is vagyok magamra, hogy idegileg birom, hogy vannak napok mikor nevetni is tudok
ohhh yeah
Haver :DDDDDDDDDDD
A könnyem is kicsordult, amikor megláttam azokat a kitakarásokat! Még az orrodat is kitakartad? :D
Egyébként szerintem nem durva a helyzet. Jó, nem annyira szép, de ha mondjuk megismerkednénk, akkor ez nálam nem lenne kizáró ok. (Nő vagyok)
Sok olyan pasival jártam már, akinek ilyen lyukacskák, mélyedések voltak az arcán. Ők már idősebbek voltak nálad jó pár évvel, nekik pattanás nem volt, csak kb. beszóltak nekik az utcán, hogy "a Hold kéri vissza a krátereit!" :D
Szóval ne zavarjon. Próbáld kihozni magadból a legtöbbet, pl. stílusos öltözék, megfelelő frizura stb. és akkor ez mellékessé válik. Másfelől ha a személyiséged tetszik valakinek, akkor jó esetben nem fogja elriasztani egy ilyen kis apróság.
Másrészről szerintem igazán kereshetnél egy jó bőrgyógyászt(talán menj magánba, akkor jobban foglalkoznak az emberrel), akivel lehet beszélni is és találjatok ki valami megoldást.
Sokszor belsőleg van a probléma a hormonokkal, akkor pedig a kenőcsök nem segítenek.
nagoyn odafigyelek az étkezésemre, már különcként kezelnek a családba mindig mást kell csinálni nekem pont emiatt
jó bőrgyógyász? az milyen, más hangsúlyba fejezi ki és magyarázza meg a roaccutan előnyeit vagy mi?
kénszappan, még nem.
20:37 :\sajnos így nem jutotam előrébb. ha leírnád azzal sokat segítenél
kozmetikus sajons ilyen szintű gyulladásokkal semmit sem tud kezdeni, csak látszólag babrál vmit, és ugyanúgy nézek ki utána is mint mikor elmentem hozzá
védem a jogaim xdxd
tudom hogy belsőleg van a gond, az is elég valoszínű hogy lelkileg állok szarul és azért (bár nem értem akkor Isten miért intézi így hogy rátesz még egy lapáttal:\)
de ezekre 10/10 sztem azt mondja hogy roaccutan, hadd szóljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!