Lehetnek ilyen kis titkaim? Nyugtassatok meg
Figyelt kérdés
fura, ha valamit nem mondok el SENKINEK se.. amit tényleg senki nem tud rajtam kívül.. ugyebár sok olyan dolog van, amit vagy szülők, vagy a pár, vagy munkatársak, vagy osztálytársak vagy egy-egy ember tudnak, de senki más nem.. nekem van par olyan dolog amit senki nem tud (nem, nem ilyen apróságokra gondolok) és olyan mintha bűntudatom lenne emiatt.. nyugtassatok meg, nektek is vannak ilyen dolgaitok.. pl napi cselekedetek, hobbik, akármi.. amiről Csak Te tudsz.. nekem igazából két hobbim, meg még pár dolog ilyen amit senki nem tud, de olyan.. nekem fontos dolgok, nagyon fontosak.. és ezért fura2012. jan. 15. 01:26
1/4 anonim válasza:
Persze. Nekem sok ilyenem van. Nyugi, ez normális. Mindenkinek vannak titkai..
2/4 anonim válasza:
Tévedsz, a normális embereknek nincsenek, csak a pszichotikus betegségekkel küzdőknek.
3/4 anonim válasza:
Az az igazi titok, amit tényleg nem mondasz el senkinek, csak Te tudsz róla. Amit már legalább egy ember tud rajtad kívül, nem biztos, hogy örökre titok marad.
4/4 anonim válasza:
Persze, van ilyen dolog több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!