Ez ugye nem terhesség, nyugtassatok meg?
Szedek rendszeresen fogamzásgátlót,eddig nem volt semmi probléma,szedtem rendszeresen,viszont a múlt honapban kihagytam 3 szemet.2őt bekaptam egy nap (reggel,este)és úgye a kimaradt 3.at reggel,majd a következőt este.Még maradt 1 szem de megjött a vérzésem,ezért azt az egy szemet már nem vettem be.
Ebben a hónapban volt szexuális kapcsolatom,az aktus napján elfelejtettem bekapni,de másnap délelőtt bevettem.
Igen féltem,hogy baba lesz-e a dologban.
Ezután jött egy sárgás-zöldes folyásom.
A menstruációm késett pár napot,de nem rendes piros vérzés volt,hanem több barnás-halvány pirosas vérzés.
A folyásom még ugyanúgy megvan,nőgyógyászhoz kedden megyek.
Most nem szedek fogamzásgátlót.
Szerintetek lehet ez baba?A nőgyógyász meg tudja állapítani?
19L
Már bocs, de ha képetelen vagy arra, hogy normálisan beszedd a tablettát, akkor miért nem választasz olyan módszert, amihez nem kell ennyi ész?
Vagy miért nem állítasz be telefont?
Esetleg ha már hibáztál (hiszen bárkivel előfordulhat), akkor miért nem alkalmaztál kiegészítő védekezést?
Én a helyedben egy terhességi teszttel kezdenék holnap reggel.
Az orvos nem biztos, hogy látja, attól függ, hány hetes a terhesség. A teszt előbb mutat eredményt.
De a zöldes-sárgásfolyás vmi csúnya fertőzésre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!