Mi lehet a bajom? Furcsa helyzet.
15/L vagyok, és egyszerűen nem tudom mi lehet velem.
A problémám a következő:
Ma hajnal 4-kor arra ébredtem, hogy hányingerem van, és elkezdtem öklendezni. Igazából, nem volt hányás, csak öklendezés. Kimentem wc-re aztán próbáltam visszaaludni, a de végén már be kellett hoznom egy tálat, annyira öklendeztem. Régebben akkor hánytam, miután megjött, de mostanába már nem. Lehet hogy az a baj, hogy túl sokat idegeskedek? Mert mostanában kicsit sok változás történt velem, de főleg pozitív irányban. Amúgy nagyon érzékeny vagyok, mindenen megsértődöm. Legtöbbször én szítom a viszályokat is. Ma még alig ettem valamit, de nem is vagyok éhes és anyukám már nagyon aggódik. 42 kg vagyok, szerintem ez átlagos ennyi idős korban. ( és 157 cm)
Beteg is vagyok, meg vagyok fázva...nincs is igazából okom idegeskedni, de még a pozitív dolgok is idegeskedést váltanak ki belőlem.
Furcsa helyzet...a másik meg, hogy nagyon könnyen elfáradok, mindig fáradt vagyok, nincs kedvem semmihez. Még a szemem is kezd romlani, nemrég voltam szemészeten, mert messzire homályosan láttam és fájt a fejem. A jobb szememmel nem is láttam minden számot. Az orvos azt mondta, hogy pont a határán vagyok annak, hogy szemüvegem legyen, de még nem írja fel.
Mi lehet a bajom? Könyörgöm, csak normálisak írjanak!
Előre is köszönöm!
Pontosan ez fordult elő velem ennyi idősen.
Amit akkor én tettem:elmentem orvoshoz, vettek vért,kiderült,hogy vashiányos vérszegény vagyok. Béres csepp és séta naponta,ez meghozza az étvágyad, az idegeskedésre pedig a DMben lehet kapni citromfű teát,isteni finom íze van,kis citromot csepegtetsz bele,még egészséges is,arról nem beszélve,hogy kiválóan hat az ideges gyomorra is. A hányingerre pedig B6 vitamin,a gyógyszertárban 350 forint. Nagyjából annyiba kerül a citromfű tea is.
És tényleg,minden nap sétálj tanulás után egy kört,zene a fülbe,és megy egy kört az utcátokban. Két-három hét után olyan étvágyad lesz,hogy csak na! :)
Sok sikert!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kedves 1.! Nagy a valószínűsége, hogy én is vashiányos vagyok, anyukám el akart vinni vérvételre. Holnap váltja ki a vasat a gyógyszertárban. :) Ismerem a citromfűteát, régebben is ideges voltam és ittam. B6 mindig van itthon!:)
A sétát is kipróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!