Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nyugtassatok meg hogy ennél...

Nyugtassatok meg hogy ennél lehetne szarabb is a helyzet (pattanások;kép)?

Figyelt kérdés

[link]

dokiról dokira járok, amíg a szüleimnek van pénze xd

sajnos fogyó eszköz:\

roaccutant nem akarok mert nem akarom hogy 5-10 év múlva mindenféle 5 lábú gyerekem szülessen

18f

2012. márc. 28. 20:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
akarom mondani,kénszaPPant:)
2012. márc. 28. 20:51
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem lelki probléma, egyszerűen hormonális. Jó, a lelki problémák módosíthatnak a hormonszinteken, de ennyire azért nem.

A jó bőrgyógyász egyrészt intelligens és képzett, másrészt odafigyel az igényeidre.

Egyszerűen mondd meg neki, hogy miért nem akarod a Roaccutant, és ajánljon mást.

Másrészt tisztázni kellene, hogy valóban ilyen rémes-e ez a gyógyszer, vagy csak valaki elkezdte terjeszteni, hogy ilyen, meg ilyen mellékhatásokat okozhat.

Végső esetben pedig el kell döntened, hogy bevállalod az esetleges kockázatot, és szeded a gyógyszert, vagy megbarátkozol a pattanásokkal. Merthogy kb. ez van....

2012. márc. 28. 21:09
 13/26 anonim ***** válasza:
Külsőleg: kenegesd Vermix szárítókeverékkel.
2012. márc. 28. 21:54
 14/26 anonim ***** válasza:

Talán, ha leírnád miket adott a bőrgyógyász...

tesómnak kb hasonló volt az arca, zynerit rendbe is tette. ha az nem segített nálad semmit, akkor marad ez, vagy Roacuttan. Semmi hatása nem lesz a gyerekeidre, nem szteroid, nem hormon, csak A-vitamin lényegében, pár hónap alatt kiürül a szervezetből, és férfiaknál semmi ilyen káros hatása nincs, csak nőknél számít, hogy fél-1 évvel a kúra után ne vállaljon gyereket. Ismerek több olyan nőt és férfiat, aki szedte a roát, azóta boldog anyuka-apuka, és egyik gyereknek sincs semmi defektje, ha csak ez tart vissza.

2012. márc. 28. 21:57
 15/26 anonim ***** válasza:
az aloeverát próbáltad már? tudom, már nagyon elcsépelt,hogy milyen csodaszer, de tényleg nagyon jó a gyulladt pattanásokra és a sebekre. nem a bolti készítményekre gondolok, hanem magára a nyers növényre. az arcodra kened a trutyit ami belül van, és kész. kicsit gusztustalan, de nem gáz:D nekem,és jópár barátnőmnek bevált..:)
2012. márc. 28. 22:09
 16/26 anonim ***** válasza:
Szentem egyáltalán nem gáz...nicns olyan ember akinek még soha életében nem volt pattabása..ja és ennél van sokkal de sokkal rosszabb is...fürdéskor az arcodat szappannal most meg és ne tusfürdővel mert a zsappantól kiszárad és hamarabb elmúlik a pattanás :) Sok sikert :D
2012. márc. 28. 23:20
 17/26 anonim ***** válasza:
endokrínológushoz menj, mert ez vmi hormonális zavar lehet!
2012. márc. 29. 09:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Egyik osztálytársamnak ugyanilyen volt az arca. Minden reggel egy kis pohárba olívaolajat és tojást kevert össze és megitta :S neki ettől múlt el pár hónap alatt. mondjuk én tuti nem innnám meg de ha gondolod próbáld ki hátha.. :D
2012. márc. 29. 17:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Zinerytet, Duac gélt próbáltad már? Amúgy nem olyan vészes a Roccutan sem, sokan riogatnak vele, de eddig egy ismerősömnek sem lett semmi baja tőle, pedig van olyan, aki már több mint 6 éve szedte. Ha más nem segít, akkor szerintem szánd rá magad.
2012. márc. 29. 17:33
 20/26 anonim ***** válasza:
Nyugi láttam már rosszabbat is :D amúgy egyik osztálytársamnak is ilyen volt a bőre, ő gyógyszert szedett rá és majdnem teljesen elmúltak a pattanásai :)
2012. márc. 29. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!