Lányok! Nektek szőrös a hasatok?
Figyelt kérdés
És, ha igen mennyire (mennyire látszik, természetes fényen meg pl: sötétebbe) Érintésre mennyire érezni? És borotváljátok, és ha igen utána szúr? És a pasitokat nem zavarja?2009. ápr. 16. 16:12
21/31 anonim válasza:
Szia,én 25 éves leszek,és kb 8 éve szőkítem a hasamat úgy 3 havonta..elég szőrös nekem,és feketés :( semmiképp nem ajánlom a borotvát...sztem teljesen tökéletes a szőkté,bárhol meg lehet venni a hozzávalót,otthon meg tudod csinálni,negyed óra sem kell hozzá,pár száz forint az egész.A barátom meg észre sem veszi,kérdeztem tőle,hogy zavarja-e,és tetszik neki,persze még nem látta úgy,hogy ne lett volna szőkítve.
22/31 anonim válasza:
és a szőkítést mivel csináljátok? sima, hajfestéshez való szőkítővel? és hogyan?
23/31 anonim válasza:
1-2 erősebb szál epilátor no borotva''''''''''''''''
24/31 A kérdező kommentje:
Lehet fodrászkellékesnél vagy Rossmann, dm-ben kapni szőkítőport meg hozzávaló hidrogént :) Amúgy én sem borotvával csinálom, hanem epilálom, de így is borostás :S
És köszi az eddigi válaszokat :)
2009. ápr. 22. 14:27
25/31 anonim válasza:
Nekem sajnos az, és ki nem állhatom,de borotválni nem akarom,mert aztán utána megbánom mert akkor kb 2 naponta borotválhatnám azt meg azért mégsem,ha epilálnám vagy gyantáznám akkor benőne,így maradtam a szőkítésnél,inkább csak úgy látszódjon mint sötéten,még barnulok hozzá és akkor nem is fog látszani se nagyon. A barátomat egyáltalán nem zavarja.
26/31 anonim válasza:
nekem világosbőröm van, de mivel a hajam barna, a szőrszállak is, és pont ma néztem, hogy úhh, nyáron lehet, h fog látszódni a napon,....nem tom, h az szégeny-e mint a lábnon vagy nem? mert engem nem zavar ( a lábon se ) dehát az embereket igen...
27/31 anonim válasza:
nekem világosbarna, és nem nagyon látszik, de engem zavar, szóval gyantázom. seperc alatt megvan.
28/31 anonim válasza:
van:)napsutesbe nem latszik,szurkuletben igen,borotvalom es szur amikor kezd noni,a parom nem vette eszre,de ha tudna se zavarna:-j 20L
29/31 anonim válasza:
A szőkítő sem rossz megoldás..
Az erősebb szálakat meg kiszeded csipesszel (:
30/31 anonim válasza:
Azt úgy hívják, hogy szmötyi. Ilyen van a férfiaknak is, csak nekik sokkal erősebb meg dúsabb xP De egyébként, valóban, mindenkinek van. Hál' Isten, nálunk, lányoknál ez annyira nem látszik. De, hogy konkrétan válaszoljak: Igen, szőrös, és ilyen szürkés. Érintésre nálam nem igazán érezni, egyszer borotváltam el, de utána nem történt semmi xP Fickóm meg még nincs ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!