Lányok! Nektek szőrös a hasatok?
Figyelt kérdés
És, ha igen mennyire (mennyire látszik, természetes fényen meg pl: sötétebbe) Érintésre mennyire érezni? És borotváljátok, és ha igen utána szúr? És a pasitokat nem zavarja?2009. ápr. 16. 16:12
1/31 anonim válasza:
nekem szőrős és én borotválom, a férjem még nem vette észre.
2/31 anonim válasza:
Mindenkinek van szőr a hasán. Nekem is, de érdekes nagyon pici, alig látható fehér szőrök vannak a hasamon, kb mint a karon csak kisebbek. Nem is bortoválom, hiszen nem is igazán látszik.
3/31 A kérdező kommentje:
Az jó, csak én azokat kérdezem, akikenk látszik is meg szürke vagy fekete és hogy ők mit kezdenek vele stb :)
2009. ápr. 16. 16:24
4/31 anonim válasza:
Nekem is elég szőrös..nem szőke,de nem is fekete..természetes fényben eléggé látszik..az én páromat nem zavarja, de nagyon ritkán,mikor már hosszabb,leborotválom nagyjából. És amíg ilyen ritkán szedem le,lassan nő vissza.
5/31 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok majd :)
2009. ápr. 16. 16:33
6/31 anonim válasza:
világos bőrű vagyok szőke hajjal és nagyon kevés szőrzettel, de a hasamon valamiért van 4 szál fekete szőr, amit bizonyos időközönként kiszedek szemöldökcsipesszel.
7/31 anonim válasza:
Elég szőrös a köldököm alatt, sötét színű, a bőröm meg világos, én szőkítem!
8/31 anonim válasza:
Nekem is szőrös...Barnás színű,ilyenkor látszik,de mikor lebarnulok nem annyira.én hozzászoktam nem zavar:)ami meg sötétebb kihúzom cispesszel.
10/31 anonim válasza:
nekem sötét és eléggé látszik ezért borotválom...
fél perc alatt megvan az egész...:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!