Lányok! Nektek szőrös a hasatok?
Figyelt kérdés
És, ha igen mennyire (mennyire látszik, természetes fényen meg pl: sötétebbe) Érintésre mennyire érezni? És borotváljátok, és ha igen utána szúr? És a pasitokat nem zavarja?2009. ápr. 16. 16:12
11/31 A kérdező kommentje:
Köszi eddig, de arra is válaszolnátok, hogy utána borostás a hasatok? És ha igen zavarja a barátotokat?
2009. ápr. 16. 18:54
13/31 anonim válasza:
Áááh, akkor én megszívtam, mert nekem nagyon :S
Max nyáron szoktam borotválni, mert télen max én látom és az bőven elég.
Nekem fekete a hajam és elég sötét a bőröm, és a szőrszálak is elég sötétek.. :S Csúnya nagyon, de nincs mit tenni..
14/31 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok :(
De mondjuk én barnahajú vagyok és fehér bőrű és túlságosan szőrös vagyok mindenhol, és nekem is nagyon borostás :S
2009. ápr. 16. 19:31
15/31 anonim válasza:
Nekem nagyon szőrös.Mondhatom úgy is,hogy az intimszőrzetem a köldökömig nő.Sűrű fekete és sok.Borotválom de másnapra már borostás és jól látszik és szúr is.A pasimat nem zavarja,de ha zavarná nem lennék vele,mert én máshol is nagyon szőrös vagyok./16L/
16/31 anonim válasza:
Nekem is szőrös a hasam. Barna szőrszálaim vannak, nem túl sok, de nem is annyira kevés. Volt egy idő, amikor borotváltam de csak megerősödött, ezért évek óra epilálom. Először fájdalmas, utána egyáltalán nem, és ez is megvan 2-3 perc alatt. Az eredmény pedig sokkal kellemesebb érzés és több napon át tart.
Szerintem nem érdemes borotválni, azzal nagyon elcseszitek.
17/31 anonim válasza:
én tavaly vettem észre magamon h eléggé látszódó szőrszálak nőttek oda és epilátorral gyors neki is estem azóta eltűnt ennyi nem nő vissza hálistennek
18/31 anonim válasza:
Nekem is szőrös,de én egyébként is mindenhol szőrös vagyok:((Nekem a tesztoszteron szintem magas,és ezért.Én epilálni szoktam a hasamat is,és mindenhol,mert akkor sokáig jó sima vagyok:)16/l
19/31 anonim válasza:
Szia. 25 éves vagyok és mikor abbahagytam a fogamzásgátlót akkor jelentkezett nálam is, de sajnos nekem a mellemen is van, persze nem vészes, csak mindig egy két szál fekete szőrszál, én szemöldökcsipeszt használok az tartósabb mint a borotva.
20/31 anonim válasza:
Nekem picit borostás a hasam utána,de egyáltalán nem zavarja a barátomat..őt a szőr sem zavarja,csak engem zavart,ezért szedtem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!